”Paulsson blir slutspelsjokern”

Läs chattsammandragen med Jonas Gustavsson

NYHETER

Jonas Gustavsson säger: hej nu finns jag på plats.
Moderator säger: Då kör vi igång chatten med Jonas
christer nilsson braås säger: hur är det med ljumskarna egentligen?
Jonas Gustavsson säger: hej. Jo mina ljumskar är 100% nu så det är bara bra.
Nils säger: Hej Jonas och tack för en härlig grundserie! Är Färjestad ditt enda alternativ i Sverige?
Jonas Gustavsson säger: Tack ska du ha. Just nu är det de, men sen ska man ju inte lova vad som händer och sker i framtiden.
Andy säger: Tjena Jonas! Följer du hur d går för AIK och vilka chanser tror du AIK har i kvalserien
Jonas Gustavsson säger: hejsan, jo jag följer AIK, har sett ganska många matcher på tvn. Jag tror absolut att dom har chansen att gå upp redan i år, men det kommer att bli tufft.
Jonatan Alfven säger: Vem blir slutspelets joker?
Jonas Gustavsson säger: marcus paulsson i vårt lag
Oscar L säger: Spelar du med annorlunda benskydd jämnfört med andra målvakter? Jag tkr att du ser större ut och att dina benskydd ser längre och smalare ut. (kanske beror på längden?) :P Lycka te mot BIF! Mvh Oscar
Jonas Gustavsson säger: jag spelar med maxmåtten som finns. 38"längd. sen kan dom kanske uppfattas som större eller smalare beroende på hur man spelar och vilka färger man har.
Markström säger: Vem ser du som de största hotet i Brynäs?
Jonas Gustavsson säger: den bästa spelaren offensivt är nog widing, så han får vi ha ögonen på.
Markus säger: vem är bästa nyförväret i årets upplaga av fbk?
Jonas Gustavsson säger: svårt val tycker jag, Goren har bidragit med väldigt mycket offensivt och Martin Sevc väldigt mycket defensivt. Annars tycker jag samtliga nyförvärv har kommit in och gjort det riktigt bra.
frank säger: Tjena Jonas! Varför tror du att Modos målvakter inte höll måttet i år?
Jonas Gustavsson säger: svårt att peka på, men det gäller att få ihop ett bra sammarbete mellan målvakter och backar och det känns som att någonstans där har det inte riktigt klickat...
Gnasher säger: Är du draftad av något NHL-lag, och i så fall vilket? Om inte, vilket skulle du helst vilja spela för (om du har någon favorit)?
Jonas Gustavsson säger: Nej jag är inte draftad. Har inget speciellt favoritlag faktiskt, men något lag med vinnarambitioner vore ju kul.
jonas säger: hej jonas! vad tycker du om linus omark och johan harju?
Jonas Gustavsson säger: hej, jo jag tycker att det är två extremt talangfulla och skickliga spelare som säkert kommer kunna gå hur långt som helst.
säger: Vad har du och Granqvist jobbat mest med i ditt spel sedan du kom till FBK?
Jonas Gustavsson säger: vi har nog jobbat med det mesta, men för att välja något så kanske förflyttningar och positionsspel.
Eddy säger: Har du alltid varit inställd på att bli hockeyproffs eller har du haft några andra "satsningar" eller drömmar ;) ?
Jonas Gustavsson säger: självklart har jag alltid haft det som en dröm, men när jag var yngre gillade jag tex även att spela fotboll och ville bli fotbollsproffs på somrarna.
Samuel säger: Hej Jonas ! Hur kändes det förra säsongen då du inte fick så mycket speltid jämt imot idag då du är elitseriens bästa målvakt ?
Jonas Gustavsson säger: tack ska du ha. förra året var mitt första år i elitserien och då gällde det att komma in i det och försöka ta en plats. I år har jag fått mer förtroende och det känns hur kul som helst.
Jesper säger: hur många nollor tror du att du kommer hålla under slutspelet?
Jonas Gustavsson säger: oj det var en svår fråga. så länge vi vinner matcherna spelar det inte så stor roll för mig, men någon nolla ska jag nog försöka fixa.
MickeJ säger: Hej! Du spelar med nr 50 på ryggen. Bara väljer du ett nummer, eller numret har nån mening för dej?
Jonas Gustavsson säger: när jag kom till färjestad så visade dom mig vilka nr som fanns lediga o ch då hade heino nr 40 så jag tyckte att 50 passade mig då.
säger: Hej jonas! Gör du nått speciellt innan match, typ nån ritual eller nått?
Jonas Gustavsson säger: brukar ställa mig på mittcirkeln efter värmningen och samla tankarna i några sekunder.
jens säger: hej jonas, vilka lag går vidare från kvartsfinalerna?
Jonas Gustavsson säger: jag hoppas självklart på oss, sen tror jag att dom södra lagen kommer att vinna sina serier dvs lhc hv71 frö fbk, tror dock att både luleå och timrå kommer kunna "skrälla"
micke säger: Hej jonas du är utan tvekan ES bästa målvakt. Min fråga är Hur mycket har Erik granqvist betytt för din utveckling?
Jonas Gustavsson säger: tack ska du ha. Han har en enorm betydelse i min utveckling. han lägger ner sin själ i det han gör varje dag så det är bara att ta rygg på honom.
Carlén säger: Vad tycker du om Mr Wikegård?
Jonas Gustavsson säger: han säger vad han tycker och det tycker jag är bra, men sen kanske man inte alltid håller med, men det är ju hans jobb att väcka känslor och debatter...
lakers säger: vem vill du helst inte ha i ett friläge emot dig i kommande slutspel (alla lag)?
Jonas Gustavsson säger: lee goren men som tur möter inte jag honom. Annars jukka voutalainen i hv71 är ganska så lurig.
Michel säger: Hej Jonas! Vilken är din mest pinsamma stund som hockeymålvakt?
Jonas Gustavsson säger: hej. det vet jag faktiskt inte, tror nog att det var när jag var yngre och kom ut laddad till en match men ramlade det första jag gjorde. var så laddad att jag glömde ta av skridskoskydden.
Liv säger: Vem umgås du mest med i Färjestad och vem är lagets pajas?
Jonas Gustavsson säger: per åslund är jag ganska ofta med, mr Axelsson får nog stå lite för det nu, på ett bra sätt då.
Moderator säger: Då kör vi tre frågor till åt Jonas
Henrik säger: Vad väljer du helst, kontrakt med redwings eller sm guld me fbk?
Jonas Gustavsson säger: sm guld med FBK!
lina m säger: vilket lag vill du inte möta i en final?
Jonas Gustavsson säger: har inget speciellt lag jag inte vill möta, skulle vi gå dit så står nog ett av dom 2 bästa lagen på andra sidan i vilket fall...
FBK SM Guld 2009 säger: Hur känns formen inför slutspelet?
Jonas Gustavsson säger: Formen känns bra tycker jag, både för mig och för laget, så jag ser fram emot att det börjar nu!
Moderator säger: Då tackar vi Jonas för att han ställde upp och svarade på läsarnas frågor och önskar han lycka till i SM-slutspelet
Jonas Gustavsson säger: tack själva allihopa

ARTIKELN HANDLAR OM