"Jag spelar en bitch from hell"

Foto: Jonas Ekströmer
Musikalen "London - the musical" handlar om ett bosniskt par som kommer till London i slutet av 1990-talet för att börja ett nytt liv.
NYHETER

Hallå Malin Berghagen, som är aktuell i "London the musical".

Foto: Peter Knutson
Namn: Malin Berghagen Ålder: 41 Familj: Fyra barn. Bor: Stockholm

Hur känns det?

- Det känns jättebra att spela teater igen. Jag tackade ja till att vara med i den här helt nyskrivna musikalen för att jag tycker om att våga och inte bara satsa på säkra kort.

Vad handlar musikalen om?

- För mig handlar den om ledarmänniskor. Vi är ett flockdjur och de flesta följer hellre efter andra än går sin egen väg. Pjäsen utspelar sig i London i spåren av en terrorrattack.

Vem spelar du?

- Jag är ett nyhetsankare, en bitch from hell som bara är ute efter att tjäna pengar. Det är ingen stor roll, men den är viktig för att den binder samman föreställningen.

Ni spelar i Filadelfiakyrkan, hur kommer det sig?

- Vi kommer inte att spela en hel säsong, utan bara 40 föreställningar och då får man inte hyra in sig på de klassiska scenerna. Men Filadelfiakyrkan är en jättebra scen med över 2000 platser och en enorm scen.

Vad gör du mer just nu?

- Jag gör ett morgonprogram i Lugna Favoriter. Och snart startar mitt eget program i samma kanal som ska handla om relationer och friskvård bland annat.

Tyck till!

(.se)