Kvinnor gripna för olaga frihetsberövande

Limmade fast mans penis på magen med superlim

NYHETER

Mannen lurades att låta sig bli fastbunden vid sängen.

Sen ansatte hans fru och två älskarinnor honom med frågor.

Därefter limmade en av dem fast hans penis på magen med superlim.

Kvinnorna riskerar nu sex års fängelse, uppger CNN.

Det tre kvinnorna riskerar sex års fängelse för olaga frihetsberövande.

Mannens fru, hans två älskarinnor, och en av älskarinnornas syster, står åtalade vid en domstol i delstaten Wisconsin i USA misstänkta för olaga frihetsberövande, uppger CNN.

En av älskarinnorna, Therese Ziemann, har uppgett att den 37-årige mannens fru kontaktade henne och berättade att mannen var gift och hade barn, samt att han sålde sex till kvinnor.

Bands vid sängen

Ziemann fick kontakt med en annan av de kvinnor mannen träffat, Wendy Sewell, och tillsammans med Ziemanns syster Michelle Belliveau och mannens fru iscensatte de sin plan.

Therese Ziemann träffade mannen på ett hotell och fick honom att ta på sig ögonbindel och gå med på att låta sig bindas fast vid sängen.

När mannen var fastbunden ringde hon de andra kvinnorna som kom in på hotellrummet och började ansätta mannen med frågor som ”Vem älskar du mest?”, och ”Vem vill du bli gammal tillsammans med?”, uppger CNN.

Riskerar sex års fängelse

Därefter gav Ziemann honom en örfil och limmade fast hans penis på magen med superlim.

Kvinnorna lämnade sedan hotellrummet och mannen lyckades frigöra sig först efter att ha tuggat av repen han var fastbunden med.

Mannen, som för närvarande är frihetsberövad i ett orelaterat ärende misstänkt för barnmisshandel, stöld och trakasserier, anmälde sedan händelsen till polisen.

Kvinnorna står åtalade för olaga frihetsberövande och riskerar upp till sex års fängelse, uppger CNN.