Ge bort barnen!

NYHETER

Ge bort ungarna till mormor.

Som bild – på allt från ostbrickor till lasergraverad kristall.

Priset?

Från några tjugor till över tusenlappen.

Foto: Pressbild Önskefoto.se

Aftonbladet guidar dig till de bästa foto- och presentföretagen på internet som arbetar med personliga motiv.

Några charmiga barnbilder och en dator med internetuppkoppling. Det är allt som behövs för att skapa personliga presenter. Nu när digitalkameror finns i snart var mans hem, har fotoalmanackor där man använder sina egna bilder blivit en allt vanligare present att ge bort till nära och kära.

Men dina digitala bilder ger dig större möjligheter än så. Varför inte designa din egen t-shirt, kaffemugg eller skärbräda att ge bort. Utbudet och variationsrikedomen är enorm. Dina digitalbilder kan göras som eleganta tavlor på inramad duk. Eller som fototapet, med ungar stora som lastbilar direkt på väggen.

De flesta företag som överför digitala bilder till papperskopior, har ofta också erbjudanden om att trycka upp personliga bilder på till exempel kaffemuggar och almanackor.

Oftast laddar du upp dina egna bilder på företagens hemsidor. Men tänk på att vara ute i god tid med att beställa. Leveranstiden för svenska företag varierar mellan fem och tio dagar. För en del utländska företag tar det ännu längre tid att leverera det du beställt.

På Aftonbladet plus finns en stor genomgång av dessa företag. Deras priser varierar mellan några tjugor till över tusenlappen.

Caroline Olsson
Zendry Svärdkrona