4-årig pojke dödad av hund

Bets ihjäl i Liverpool tidigare i dag

NYHETER

4-årige John-Paul Massey attackerades i natt av en hund i sitt hem.

Innan ambulansen hann fram var pojken död.

Händelsen inträffade i natt i Wavertree, Liverpool. Även en 63-årig kvinna skadades när hon försökte gå mellan hunden och pojken, rapporterar Sky News.

När polis och hundfångare kom till platsen var hunden mycket aggressiv och de lyckades inte fånga in den. De säger att de inte såg någon annan råd än att skjuta hunden till döds utanför huset.

"Tragisk händelse"

Vad för slags hund det rör sig om och varför den gick till attack är ännu oklart men enligt Liverpool Echo ska hunden ha tillhört pojkens morbror. Grannar såg hunden hoppa omkring på framsidan av huset tidigare på kvällen och hörde den skälla högt.

– Det här är en mycket tragisk händelse och en noggrann och omfattande undersökning kommer att göras, säger polischefen Steve Ashley till BBC News.

Katt dödades

Den 63-åriga kvinnan som försökte avbryta attacken vårdas just nu på sjukhus.

Grannar säger till Sky News att aggressiva hundar är ett problem i området. Många av de boende har klagat på just det till bostadsrättsföreningen.

– Det är många olika sorter av farliga hundar i området. För ett år sedan slet några hundar en katt i bitar på gatan, säger en granne.