Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

Paul begär skilsmässa

Polis fick rycka ut för att medla när bråket spårade ur

stormigt Här njuter Paul och Anna Anka av semestern utanför Grand hôtel i Stockholm i somras. Nu är det stormiga äktenskapet över. Efter ett jättebråk, med polisutryckning, i parets villa i Kalifornien i torsdags har Paul Anka lämnat in en ansökan om skilsmässa. Hans begäran registrerades hos domstolen i Ventura county i fredags.   stormigt Här njuter Paul och Anna Anka av semestern utanför Grand hôtel i Stockholm i somras. Nu är det stormiga äktenskapet över. Efter ett jättebråk, med polisutryckning, i parets villa i Kalifornien i torsdags har Paul Anka lämnat in en ansökan om skilsmässa. Hans begäran registrerades hos domstolen i Ventura county i fredags. Foto: HOTGOSSIP.SE

HOLLYWOOD. I torsdags rök Paul och Anna Anka ihop och polisen ryckte ut till deras hem.

Det blev slutet för det stormiga äktenskapet.

Dagen efter ansökte den världsberömde sångaren om skilsmässa.

Aftonbladet har kommit över ett dokument från domstolen i Ventura county, Kalifornien. Det visar att Paul Anka i fredags lämnade in en begäran om skilsmässa.

Handlingarna avslöjar också att vårdnaden om parets fyraårige son, berörs i målet och att Anna Anka ännu inte har blivit delgiven hans ansökan.

Paul och Anna Anka har enligt källor länge haft det kämpigt i relationen.

– De har bråkat som hund och katt den senaste tiden, säger en källa med insyn i äktenskapet till Aftonbladet.

– Anna Anka kan ha ett fruktansvärt humör. Under inspelningen av ”Svenska Hollywoodfruar” kunde hon vissa dagar bli så uppretad att produktionen tvingades skjutas upp flera timmar.

Bråkade om hemhjälp

För polisen har Paul Anka berättat att han flyttat ut från villan och nu bor på hotell.

Men inte ens det kunde rädda tvåsamheten.

I torsdags morse – samma dag som Anna Anka delade med sig av äktenskapstips i sin julkalender på aftonbladet.se – anlände Paul Anka till villan i Lake Sherwood för att skjutsa sonen och styvdottern till skolan.

Då rök han ihop med sin hustru. De bråkade, enligt nyhetssajten Radaronline, om en hushållerska som Anna Anka just avskedat. Grälet blev så infekterat att Anna Anka larmade polis. Flera patruller ryckte ut, men ingen greps.

”Var ingenting”

Svenskan ska enligt sajten ha uppgett att hennes make hotat henne med pistol. Paul Anka kontrade med att låta polisen granska filmerna från husets övervakningskameror – men där syntes inget vapen.

Den grova anklagelsen ska ha blivit droppen som fick bägaren att rinna över för Paul Anka.

Torsdagens gräl var inte det första.

För nästan exakt ett år sedan greps sångarens svenska hustru för misshandel. Hon hade då slängt en isbit som träffade så illa att Paul tvingades uppsöka sjukhus och sy två stygn.

– Det var ingenting, sa Paul när Aftonbladet träffade honom dagarna därpå.

– Anna och jag har en bra relation.

Fallet ledde inte till något juridiskt efterspel. Men när svenska ”Svenska Hollywoodfruar” började sändas berättade Anna Anka själv om problemen i äktenskapet för Aftonbladet:

– Familjen tycker att det är jobbigt när jag inte är tillgänglig hela tiden. För Paul är det extra svårt. Han har alltid varit van vid att allt kretsar kring honom.

SENASTE NYTT

Nyheter

Visa fler
Om Aftonbladet