Förbjuder nakenfoto

Foto: AP
stopp i england 13 kvinnor har trätt fram och erkänt att de haft sex med Tiger Woods. Enligt ett domstolsbeslut får inga nakenbilder på Tiger Woods publiceras i England.
NYHETER

LOS ANGELES. Alla nakenbilder på Tiger Woods stoppas i England.

Det såg golfstjärnans advokater till i natt.

Woods har fått domstolsbeslut på att inga bilder får publiceras.

Beslutet, från Englands högsta domstol, skickades av Tigers advokater i går ut till en rad brittiska tidningar och bloggar.

Samtidigt varnades medierna:

”Domstolen förhindrar publiceringen av privat och konfidentiell information”, heter det bland annat.

Längre ner i brevet från Tigers juridiska ombud uppger de att domstolsordern inte ska tas som ett bevis på att nakenbilder på stjärnan faktiskt existerar.

”Fotografierna kan ha fabricerats, gjorts om, manipulerats eller förändrats för att skapa ett falskt utseende och ett intryck av att de är nakenbilder på vår klient”.

”Varför skulle han riskera?”

Tillägget sågs i natt av analytiker som ett sätt att försöka mörka de verkliga omständigheterna.

– Varför skulle han gå till rätten och riskera den här uppståndelsen om det faktiskt inte finns några nakenbilder? Självfallet måste han känna till om någon har tagit nakenbilder på honom eller om han har tagit dem själv, sa en bedömare i en kommentar till Aftonbladet.

Det tillbakavisas dock av Tigers advokater.

”Vår klient är inte medveten om några såna här bilder och har inte under några omständigheter gett sin tillåtelse att sådana fotografier fick tas. Vi utgår från att ni lyder den här ordern”.

Det har länge ryktats om att nakenbilder på Tiger existerar. Så sent som för några dagar sedan uppgav skvallerbloggaren Perez Hilton att en av golfmiljardärens älskarinnor försökte sälja nakenbilder på Tiger till tidningen Playgirl.

Filmade sexlekar

I förrgår rapporterade också veckotidningen National Enquirer att minst en av Tigers kvinnor har haft som vana att filma sexlekarna med sina pojkvänner.

”Tigers hantlangare skyndar sig nu för att begrava allt prat om sexvideor, försöka minimera skadan och ge hans image första hjälpen”, skrev tidningen.

Dessa hantlangare har en lång väg att gå. I natt avslöjade Radar­online att ytterligare en kvinna trätt fram och uppgett att hon haft ett förhållande med Tiger. Hon är hans nummer 13.

Ska ha träffat prostituerade

Samtidigt kommer uppgifter om att Tiger Woods gått till prostituerade.

– Han betalade 210 000 till 280 000 kronor per helg för mina flickor, ­säger den före detta bordellmamman Michelle Braun till New York Post.

Två av hennes flickor är porrstjärnan Holly Sampson och underklädesmodellen Jaimee Jungers. Båda har tidigare kopplats till golfmiljardären.

– Det mesta han betalade var för en flicka på Manhattan. Hon heter ­Loredana. Han la ut 100 000 kronor på henne, säger Braun.