Älskarinnan Jamie om sitt brustna hjärta

TALAR UT  Jamie Jungers bröt i dag tystnaden i "Today show".
NYHETER

Älskarinnan Jamie Jungers bryter tystnaden om sitt förhållande med Tiger Woods.

26-åringen berättar i dagens "Today show" att hon aldrig fått pengar av golfstjärnan.

– Jag fick inget ut från förhållandet förutom ett brustet hjärta, säger hon.

Jamie Jungers är den fjärde kvinnan som pekats ut som Tiger Woods älskarinna.

I fredagens "Today show" på tv-kanalen NBC berättar Jamie Jungers om det drygt två år långa förhållandet med golfstjärnan.

Tidigare har Jungers dåvarande pojkvän Derek Schmidt uttalat sig om förhållandet i Sunday Mirror. I dag berättade Jungers för första gången själv sin historia för att tysta rykten om att hon skulle ha fått betalt av Tiger Woods.

– Jag har aldrig jobbat som eskortflicka, säger 26-åringen till NBC:s Meredith Vieira.

– Jag har inte ens fått ett födelsedagskort.

Träffades i Vegas

Den nu 26-åriga kvinnan träffade golfstjärnan på en fest i Las Vegas i juli 2005, kort tid efter att Tiger Woods gift sig med Elin Nordegren.

– En vakt kom fram till mig och sa att Tiger ville träffa mig. Jag skrattade och tog honom inte på allvar, berättar Jamie Jungers i intervjun.

– Jag gick fram, han presenterade sig och det slutade med att vi umgicks, drack, dansade, det man gör på en nattklubb.

Enligt Jamie Jungers fortsatte sällskapet vidare i en limousin till hotellet MGM i Las Vegas där festen fortsatte.

– Ju mer vi drack desto flirtigare blev det, säger Jaime Jungers och berättar därefter att hon spenderade natten med golfstjärnan.

Dåligt samvete

Jamie Jungers trodde först att händelsen var en engångsföreteelse. Men i stället säger hon att de båda utvecklade ett förhållande som pågick fram till 2007.

– Han gav mig sitt telefonnummer och sa åt mig att spara det under ett annat namn ifall jag skulle tappa telefonen, säger Jamie Jungers till "Today show".

Förhållandet ska ha avslutats när Jungers fick ekonomiska problem. Hon bad golfstjärnan om hjälp, men Tiger Woods svarade enligt 26-åringen att han inte kunde hjälpa henne.

– Det var då jag sa till honom att "det bevisar hur mycket jag betyder för dig och jag kan inte göra det här längre", berättar Jamie Jungers.

Under intervjun får Jamie Jungers frågan om hon någonsin haft dåligt samvete gentemot Elin Nordegren.

– Jag är inte uppfostrad att göra något sådant, och jag säger inte att det är ok, men jag var förälskad i Tiger under många år. Jag kände mig hedrad över att han var intresserad av mig, svarar Jungers.

– Jag ville aldrig att det skulle bli så som det är idag.