Tiger Woods kan vara på väg tilll Sverige

Foto: Ralph Notaro / Splash News
Lastade båden med varor Personal ska ha setts på parets lyxjakt i närheten av hemmet.
NYHETER

Sverige kan bli tillflyktsorten för Tiger Woods och Elin Nordegren undan den massiva bevakningen i USA.

Båda två verkar ha lämnat det gemensamma huset i Florida.

Resan till Sverige ska vara ett sätt att komma undan ryktena om otrohet och skandaler.

ABC News skriver på nätet att en vän till paret har sagt att Tiger är på väg till Sverige med sin fru och att de vill åka "så snart som möjligt". I Sverige ska de sedan planera nästa steg, enligt vännen.

Inga kommentarer

Tiger Woods meddelade i natt att han slutar med golfen på obestämd tid, men han kommenterade inte uppgifterna om flykten till Sverige.

– Vad som är viktigast just nu är att min familj får den tid, ostördhet och den trygga fristad som vi behöver för personlig läkning, säger han på sin hemsida.

Men ett flyttföretag sågs i går hämta kartonger ur hans och Elins lyxvilla i Windemere, Florida, och stapla dem på en lastbil.

Full aktivitet

Det rådde också full aktivitet ombord på parets lustjakt i North Palm Beach i Florida. Personal sågs göra båten, som bär namnet Privacy, redo för avfärd.

Enligt flera tidningar ska Tiger och Elin resa iväg med båten för att komma undan mediebevakningen. Det rapporterar bland annat London Evening Standard.

Andra källor hävdar att det är långt ifrån spikat.

På Fåglarö i Stockholms skärgård står huset som Elin Nordegren nyligen köpte för drygt 16 miljoner kronor. Villan lär kunna ge paret den avskildhet de söker.

Tigergate – dag för dag

25 NOVEMBER: National Enquirer och Star rapporterar att Tiger Woods, sedan juni i år, bedragit Elin Nordegren med nattklubbsvärdinnan Rachel Uchitel, 34. Båda nekar.

27 NOVEMBER: Strax före halv tre på morgonen kraschar Tiger sin Cadillac i ett träd. Båda bakrutorna är utslagna och polisen hävdar att Elin slagit ut dem för att ”hjälpa” Tiger.

28 NOVEMBER: Flera medier rapporterar att bilolyckan föregåtts av ett våldsamt otrohetsgräl mellan Tiger och Elin. Golfstjärnans hustru ska ha jagat honom med en golfklubba.

29 NOVEMBER: I ett uttalande tar Tiger på sig skulden för kraschen och säger att Elin uppträtt ”modigt”.

2 DECEMBER: Jamie Grubbs, 24, träder fram i US Weekly och uppger att hon haft en romans med Tiger sedan våren 2007. Hon styrker uppgifterna genom att förse tidningen med en rad sms och telefonmeddelanden från Tiger. Golfstjärnan ber om ursäkt och säger att han svikit sin familj. Utan att förklara vad det är han ber om ursäkt för.

3 DECEMBER: Sun-Sentinel rapporterar att Tiger och Elin går i ”intensiv äktenskapsrådgivning”.

I det ursprungliga äktenskapsförordet skulle hon få 140 miljoner kronor om äktenskapet höll minst tio år. Enligt New York Post, har villkoren nu ändrats till sju år och höjt den möjliga totalsumman med hundratals miljoner.

5 DECEMBER: Ytterligare två kvinnor, Jamie Jungers, 26, och Mindy Lawton, 33, träder fram och hävdar att de haft förhållanden med Tiger. De berättar utförligt om hur Woods raggat upp dem och detaljer ur deras sexliv.

6 DECEMBER: Golfproffset Jesper Parnevik uttalar sitt stöd för Elin Nordegren och tar avstånd från vännen Tiger Woods beteende. Han säger att han ”ångrar” att han sammanförde Elin och Tiger.

7 DECEMBER: Elins mamma Barbro Holmberg anländer för att vara vid sin dotters sida och samtidigt kommer uppgifter om att Elin lämnar parets hus.

8 DECEMBER: Bilder på en kvinna som förs ut på bår ur paret Woods hem publiceras. Det visar sig att det är landshövdingen i Gävleborg, Barbro Holmberg, som blivit matförgiftad. Elva olika kvinnor pekas nu ut som Tigers älskarinnor.

10 DECEMBER: Tiger Woods advokater ordnar domstolsbeslut i Storbritannien på att ”eventuella” nakenbilder av golfstjärnan inte får publiceras. En bordellmamma berättar att Tiger köpt sex.