Anna Anka: Vi är tillsammans

Begärde skilsmässa så sent som i förra veckan

NYHETER

För knappt två veckor sedan begärde Paul Anka skilsmässa.

Nu verkar paret ha hittat tillbaka till varandra igen.

– Vi älskar varandra och är tillsammans, säger Anna Anka till Aftonbladet.

Foto: Foto: Ulf Berglund/TV3
Inte utslängd Paul och Anna Anka har hittat tillbaka till varandra efter det stora bråket. ”Vi har en familj och det är ingenting man bara kastar åt sidan.

Ett storbråk i parets hem ledde till att polisen fick rycka ut till lyxhuset i Lake Sherwood för mindre än två veckor sedan.

Till polisen ska Anna Anka ha sagt att Paul hotat henne med pistol, något han nekade till och som heller inte syntes på övervakningsfilmerna.

Stjärnadvokat

Anklagelsen sägs ha blivit droppen för Paul Anka. Dagen efter lämnade han in en begäran om skilsmässa till domstolen i Ventura county i Kalifornien.

I fredags, 12 december, lämnade Anna Anka in en likadan ansökan, enligt domstolens dokument. Av handlingarna framgår också att hon representeras av Wallace S Fingerett, en framgångsrik Los Angeles-advokat som är specialiserad på skilsmässor.

Aftonbladet har inte lyckats nå honom för en kommentar.

”Inte utslängd”

Anna Anka har tidigare berättat för P4 Extra att uppmärksamheten hon fick i programmet ”Svenska hollywoodfruar”, blev för mycket för Paul och att det ska ha lett fram till uppbrottet.

Nu säger hon så här om skilsmässan:

– Papper betyder ingenting, Paul och jag har samma förhållande som vi har haft innan. Det kommer inte att förändra någonting, med papper eller utan papper. Vi har en familj och vi har barn och det är ingenting man bara kastar åt sidan.

Så du är inte på väg att flytta hem?

–  Nej, haha, absolut inte. Jag bor fortfarande i huset, jag har inte blivit utslängd. Någon sa att jag inte fick heta Anna Anka. Det är så patetiskt och löjligt, för det namnet kan ingen ta ifrån mig. Jag har trademarkat mitt eget namn. Vem ska ta det ifrån mig?

ARTIKELN HANDLAR OM