Elin tar barnen – och flyttar ut

”Hon åker till en varm plats långt ifrån Tiger”

NYHETER

NEW YORK. Elin Nordegren tänker flytta ut från Tiger Woods hus.

Och hon tar barnen med sig – enligt amerikanska uppgifter.

– Hon planerar att åka till en varm plats långt ifrån Tiger i jul, säger en källa nära golfstjärnan.

Foto: INFPHOTO.COM/BULLS
Elin Nordegren ska fira jul på en varm plats, enligt nya uppgifter. I går sågs hon och barnen äta lunch på en thairestaurang i Orlando.

Elin Nordegren, 29, har fram till nu bott kvar i parets hus i Florida. Något som enbart ska ha berott på sonen Charlie.

– Han har haft influensa, men är frisk nu, säger källan till New York Post.

Nu sägs hon planera att ta med sig barnen för att fira jul i lugn och ro. Men inte i Sverige, enligt källan:

– Hon planerar att åka till en varm plats långt ifrån Tiger i jul.

Livet har knappast återvänt till det normala för Elin Nordegren. Enligt brittiska tidningsuppgifter lider hon svårt av det som hänt.

Barnen mår bra

Samtidigt försöker hon upprätthålla någon form av vardag åt sig själv och barnen. Så sent som i söndags tog hon dottern Sam och sonen Charlie till en julfest utanför hemstaden Windermere i Florida. Hon fångades på bild när hon stannade vid en bensinmack och tankade sin stadsjeep.

I går var det dags igen. Elin åt lunch med barnen och några vänner på den trendiga thairestaurangen Ayothaya i centrala Orlando.

En anställd tyckte att barnen såg glada och friska ut. Efter lunchen kom Elin ut, med dottern Sam i famnen. Reportrar från OK Magazine frågade hur barnen mår.

– Det är jättebra med dem, svarade Elin, som inte bar sin vigselring.

Enligt The Suns källor handlar det dock om att hon försöker visa en tapper fasad.

Maken Tiger Woods har överhuvudtaget inte synts till sedan skandalen exploderade för tre veckor sedan och bortsett från sina skriftliga, lätt anonyma ursäkter på hemsidan inte heller gjort några seriösa försök att förklara sig för förbluffade fans och sponsorer.

”Allt kraschar”

Exakt var han för tillfället befinner sig är inte känt, men mycket tyder på att han gömmer sig på sin lyxyacht på Jupiter Island utanför Miami.

Där har rått febril aktivitet de senaste dagarna. Personal har bland annat setts leverera pizzakartonger, vilket indikerar att någon uppehåller sig på båten.

Enligt New York Post ska Tiger Woods vara på väg mot en kollaps.

– Han balanserar på kanten till ett sammanbrott. Han ser hur allt kraschar runt honom. Karriären. Och familjen, säger en källa till tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM