Tiger flyr – till havs

Amerikanska People: Golfstjärnan är ute och seglar

Foto: Rick Silva
Lyxjakten lättade ankar i lördags morse.
NYHETER

Tiger Woods, 33, har lättat ankar.

Enligt amerikanska People har den jagade stjärnan nu tagit sin tillflykt till havet.

Golfproffset uppges vila ut på båten – tillsammans med kompisar.

Foto: Scot Tucker/AP
Paret tillbringade sin smekmånad ombord på ”Privacy”.

Lyxjakten ”Privacy” har lämnat sin båtplats. Den 47 meter långa jättebåten seglade i största hemlighet ut på havet tidigt i lördags morse.

– Tigers båt har legat vid Old Port Cove i North Palm Beach i över en vecka. Efter att man i flera dagar packat och förberett båten så lättade den ankar i helgen, säger källan.

Destinationen?

Bahamas.

Firar jul med kompisarna

Enligt uppgifter till amerikanska People ska Tiger Woods och ett antal vänner, bland annat flera golfkollegor, vara ombord på båten, och de planerar att stanna i solen i ett par dagar.

Det verkar således som att tidningens tidigare uppgifter, att Elin Nordegren kommer ensam till Sverige med parets barn över jul, verkligen stämmer.

Plats för 21 personer

Trots intensiv mediabevakning runt paret har ingen bild tagits av Tiger sedan hans bilkrasch i november. Och även i helgen gick fotograferna bet. Det enda som syntes innan Privacy försvann ut till havs var en anländande limousine som kom till båten sent på fredagskvällen.

Även på Bahamas kan lyxjakten ge skäl för sitt namn, ”Privacy”. Båten, som kostade en bit över 140 miljoner kronor, har bland annat fem gästrum, en jacuzzi, ett gym, en hiss, en skybar, ett jättekylrum, ett matbord för 12 personer, och en total kapacitet att bekvämt rymma 21 personer. Tiger har tidigare haft för vana att gömma sig på båten. Han och frugan Elin Nordegren tillbringade sin smekmånad 2004 ombord. De seglade då runt i Karibien och till Puerto Rico.