”Dog på samma sätt som Ledger”

NYHETER

Brittany Murphy kan ha dött av en överdos, precis som skådespelaren Heath Ledger.

I hennes hem fanns ett stort antal receptbelagda läkemedel för ångest, diabetes, hjärtsjukdomar och smärta.

En blandning av dem kan ha lett till hennes död, säger en expert till Radaroline.com.

Doktor Bruce Goldberger, toxikolog på University of Florida, säger till Radaronline.com att den långa listan läkemedel som hittats hos Brittany Murphy kan tyda på att hon dog av en överdos.

Mixen av smärtstillande och antidepressiva tabletter liknar den som skådespelaren Heath Ledger tog innan han dog och enligt Bruce Goldberger kan en liknande överdos ha tagit Brittany Murphys liv.

Oavsiktlig överdos

"Absolut, att blanda flera av de här medicinerna kan ha lett till hennes död. Just nu pekar mycket på att det var en överdos. Det måste åtminstone uteslutas genom en obduktion eller i provsvaren", säger Doktor Bruce Goldberger.

Polisen har fastslagit att Heat Ledgers överdos var oavsiktlig och han dog av en blandning av lugnande tabletter och smärtstillande.

Enligt uppgifter till exsajten ska Murphy ha haft en stor mängd receptbelagda mediciner i sitt sovrum innan hon dog. Några av flaskorna var fulla och andra var halvfulla.

Mediciner för diabetes

Där fanns bland annat Klonopin (ångestdämpande), Carbamazepine (används mot diabetessymptom, epilepsi och mot bipolära syndrom), Antivan (ångestdämpande), Vicoprofen (smärtstillande), Hydrocodone (smärtstillande), Topamax (diabetesmedicin som används mot migrän), Propranolol (hjärtmedicin), Biaxin (antibiotika), Methylprednisolone (antiinflammatoriskt), Fluoxetine (antidepressivt) och olika vitaminer.

Enligt rapporten som har kommit ut hittades ingen alkohol eller några olagliga droger i hemmet.