Tiger Woods på behandlingshem

Källa: ”Han tvingades dit av sina rådgivare”

Foto: Foto: APElin har tröttnat på Tigers affärer. ## Foto: APKVINNORNA I TIGERS LIV| Jamie Jungers, Rachel Uchitel, Cori Rist och Jaimee Grubbs är bara fyra av kvinnorna som pekats ut som Tiger Woods älskarinnor. ## Foto: AP och aftonbladet bild
Tiger fyller 34 år i dag. Enligt X17online tillbringar han dagen på ett behandlingshem.
NYHETER

Tiger Woods firar sin födelsedag i dag på ett behandlingshem i Arizona.

Det hävdar kändissajten X17online.com.

– Han har varit där i ett par dagar nu, säger en källa.

Foto: Gretchen Dow Mashkuri/AP
Enligt X17online hoppas Tiger på frugans – och allmänhetens – förlåtelse genom att lägga in sig.

Det blir ingen födelsedagstårta med familjen i år för Tiger Woods.

I stället verkar det som om stjärnan får fira sin 34-årsdag i dag i Arizona – på en klinik där han behandlas för missbruk av antingen sex eller tabletter.

”Rådgivarna tvingade honom”

Enligt en av USA:s största nyhetsbyråer för kändismaterial, X17online, checkade stjärnan in på en lyxanläggning i Arizona för ett par dagar sedan.

– Hans rådgivare tvingade dit honom. De anser att om han kan skylla sin otrohet på missbruk så kommer allmänheten att kunna förlåta honom, säger en källa till sajten.

”Vill tillbaks till toppen”

Arizona har två privata behandlingshem. Enligt sajten befinner sig Tiger Woods troligen på Cottonwood de Tuscon, som är specialiserade på sexmissbruk, men då det även uppgetts att golfstjärnan är beroende av flera olika receptbelagda tabletter kan han även ha valt att lägga in sig på The Meadows i Phoenix, som specialicerar sig på just tabletter och även alkohol.

– Tiger vill tillbaks till toppen. Han har gått med på att lägga ned golfen ett tag, så att han kan visa världen hur dåligt han mår över vad han gjort. Han vill rätta till det som ledde till hans otrohet, säger källan till X17online.

FAKTA

Andra kändisar som behandlats för sexmissbruk:

”Californication” och ”Arkiv X”-stjärnan David Duchovny har behandlats för sexmissbruk relativt nyligen. Stjärnan, som har två barn med skådespelerskan Téa Leoni, skickade ut ett pressmeddelande där han bad om stöd och förståelse.

Skådespelerskan Halle Berrys exmake, sångaren Eric Benet, tvingades att söka hjälp för sitt sexmissbruk medan paret var tillsammans.

Skådespelaren Michael Douglas behandlades för sitt sexmissbruk 1990.