Hundpatruller letar efter dumpat föremål

Polisen jagar efter Nancy Tavsans mördare

Foto: JERKER IVARSSON
NYHETER

Den intensiva polisjakten efter Nancy Tavsans, 18, mördare fortsätter.

Ett trettiotal poliser arbetar med fallet – men än så länge är gärningsmannen fortfarande på fri fot.

– Vi vill få in fler tips från allmänheten, säger Per-Olof Johansson, spaningsledare vid Göteborgspolisen.

Polisen har fortfarande ingen misstänkt för mordet på Nancy Tavsan i Hjällbo natten till onsdag.

– Vi jobbar efter flera olika hypoteser och har hållit ett stort antal förhör under dagen. Och fler kommer att hållas. Sedan fortsätter vi också med den tekniska undersökningen, säger Per-Olof Johansson på nyårsaftons eftermiddag.

Hundpatruller letar

Under förmiddagen genomsökte hundpatruller området kring mordplatsen. Enligt uppgifter till Aftonbladet kan mördaren ha kastat iväg ett föremål efter överfallet på Nancy Tavsan.

– Det stämmer att vi letar efter föremål. Men mer än så vill jag inte säga, säger en polisman på plats till Aftonbladet.

Polisen har fortfarande inga uppgifter på om Nancy Tavsan utsatts för våldtäkt.

– Vi kommenterar inte skadeläget mer än att flickan utsatts för kraftigt yttre våld, säger Per-Olof Johansson.

Vreden växer

Polisen har fått in flera tips efter mordet. Men de är fortfarande intresserade av ytterligare upplysningar om personer och fordon i Hjällbo centrum och Bergsgårdsgärdet natten till onsdagen.

– Än så länge har vi inte någon misstänkt. Därför är vi mycket angelägna om att allmänheten ringer till oss om de har uppgifter som kan hjälpa oss att lösa falllet, säger Per-Olof Johansson.

Under nyårsafton fortsatte Nancy Tavsans vänner att hedra henne genom att besöka mordplatsen. Samtidigt som sorgen är stor växer vreden i Hjällbo.

– Jag kan inte förstå att någon kunde göra så här mot henne. Och jag hoppas verkligen att den skyldige får stå till svars för det här, säger en klasskamrat till Nancy.

FAKTA

Polisens tipstelefon.

Tipsa polisen på 031-739 25 02.