Kenny, 35, – halv kropp men hel man

Vägrar proteser och tar sig runt med sina händer

Kenny låter inte sin fysik hindra honom.
NYHETER

LONDON. Läkarna trodde inte att han skulle leva till myndig ålder.

Nu är Kenny 35 år gammal.

Och snart kan han bli pappa.

Foto: Foto: TLC
VILL BLI PAPPA Kenny Easterday lever ett vanligt liv – och väntar nu på faderskapstestet som ska bevisa det flickvännen intygar: Desiree, 7, är Kennys dotter. ”Jag vill ha ett barn som bär mitt namn”, säger han.

Kenny Easterday – han heter faktiskt så­ – föddes med en sällsynt åkomma som hindrade ryggraden från att utvecklas normalt. Läkarna tvingades amputera benen när Kenny var sex månader gammal och trodde inte att pojken skulle överleva tills han blev myndig.

Väntar på dna-svar

I en dokumentär som sänds på en amerikansk Discovery-kanal i kväll bevisar Kenny Easterday motsatsen. Han beskrivs som en halv kropp, men en hel man. Nu kan han dessutom snart ha ultimata bevis för det sista. Ett faderskapstest ska visa om han är far till Desiree, 7.

– Jag vill ha ett barn som bär mitt namn. Någon som bär mitt arv och kan säga att jag är hennes pappa, säger han i dokumentären.

Och att han verkligen kan vara far till flickan intygar fästmön Nicky, 33.

– Folk undrar om han har sina ädlare delar. Vi har sex som vilket par som helst. Han har alla delar varje man har, säger hon.

Åker skateboard

Kenny får plats i en resväska, men storleken har inte hindrat honom från att spela biljard och bowling eller att arbeta.

Som ung pojke testade han benproteser, men avskydde dem. I stället lärde han sig att gå på händerna och använde också en skateboard för att ta sig runt.

ARTIKELN HANDLAR OM