Elin får stöd av sin pappa

Är i Florida med dottern när Tiger gör comeback

Foto: ALL OVER PRESS/SPLASH NEWS
PÅ BESÖK Elin Nordegrens pappa, Thomas Nordegren, är i Florida och hjälper Elin att ta hand om barnen. I helgen sågs han tillsammans med ett av sina barnbarn när de köade för att köpa strutar i en alligatorpark i Orlando, Florida.
NYHETER

Nu är Elins pappa på plats i Florida för att stötta och avlasta sin dotter.

I helgen tog han äldsta barnbarnet till en alligatorpark.

Elin stannade hemma.

I dag är Tiger Woods, 34, tillbaka på banan för första gången sedan otrohetsskandalen.

Men Elin kommer inte att vara med under US Masters i Georgia. Hon ska ha sagt till vänner att ”hon inte klarar av det”, enligt Sunday Express.

Elin stannar hemma

Enligt en annan källa är hon besviken på att han gått tillbaka till golfen för tidigt.

– Hon skulle hellre vilja att Tiger fokuserade på sig själv, sin familj och sin behandling – inte karriären, säger källan till US Weekly.

I stället för att åka till Georgia stannar Elin och de två barnen hemma i huset i Florida. För att avlasta och hjälpa Elin med barnen har hennes pappa, Sveriges Radio-journalisten Thomas Nordegren, 57, åkt över till Florida.

”Jag åker till Florida”

Och det kan behövas efter uppgifterna om den senaste otrohetsaffären med grannflickan Rachael Coudriet, 22, som nått media lagom till Tigers comeback.

Förra gången pappan var på besök skrev han på sin blogg:

”Nu packar jag ihop mina väskor som mest innehåller svenskt vällingpulver och åker till Florida”.

Besök i lekpark

Den här gången blev det i stället glass. I helgen sågs Thomas Nordegren tillsammans med sitt äldsta barnbarn när de köade för att köpa strutar i en alligatorpark i Orlando.

Efter en dag i lekparken var flickan trött och Thomas Nordegren fick bära henne. Elin Nordegren stannade hemma med minsta barnet

Aftonbladet har förgäves sökt Thomas Nordegren för en kommentar.