Ruby, 3, ska bli världens yngsta tatuerare

Pappa ska få dotterns alster i 40-årspresent

NYHETER

LONDON. De flesta tre­åringar kämpar med huvudfotingar.

Ruby Dickinson, 3, är inställd på mer beständiga konstverk.

Med pappa som försöksperson tänker hon bli världens yngsta tatuerare.

Foto: CASCADE NEWS LTD
nålen är målet Ruby Dickinson, 3, vill gå i sin pappas fotspår och bli tatuerare. I fyraårspresent ska hon få ett eget tatueringskit.

De flesta barn ser självklart upp till mamma och pappa och drömmer om att ta efter deras yrken. Blane Dickinson, 36, ser inga problem med att dottern Ruby vill bli tatuerare precis som sin far.

Får lektioner

Han har redan beställt ett tatueringskit från USA som är gjort för små händer. Det ska Ruby få i 4-årspresent i oktober.

– Ruby vet att hon ska få det och kan inte vänta. Hon vill bli tatuerare när hon växer upp. Målet är att hon ska tatuera in mitt ben med en födelsedagshälsning när jag fyller 40, säger pappa Blane enligt Daily Mail.

När hon kommer hem från dagis får hon lektioner av pappa och övar med ett leksakskit i sin pappas tatueringssalong i Penmaenmawr i Wales. Favoritmotivet är en spindel som hon enligt pappa näst intill bemästrar. Världsrekordet innehas just nu av en femårig flicka som tatuerat in delar av en fjäril på sin pappa. Det rekordet är far och dotter Dickinson ute efter att slå.

Stor som ett mynt

– Jag räknar inte med någon Van Gogh, hon är ju ändå bara tre och ett halvt. Men 70 procent av min kropp är redan täckt av tatueringar och den hon ska få göra på mig kommer bara vara stor som ett mynt så jag är inte särskilt orolig, säger Blane Dickinson till Sun.