Här åker Elin hem

Landade med barnen i Sverige i går
– samtidigt festar Tiger loss på krogen

1 av 3 | Foto: All Over Press
tog barnen med sig Elin Nordegren tog sina och Tiger Woods två barn med sig när hon flög till Arlanda i går morse. Så snart Elin lämnat USA gick Tiger på krogen och festade med vännerna.
NYHETER

LOS ANGELES. Här landar Elin Nordegren och barnen på Arlanda.

Samtidigt festade Tiger Woods hemma i Orlando.

Elin hann knappt mer än lyfta med privatplanet förrän han smet ut på krogen, enligt amerikanska medier.

Först satte Tiger, 34, av mot en lokal bar och restaurang i Orlando.

– Han kom hit tidigt på kvällen tillsammans med en grupp kompisar. Vi anställda fick order att inte diskutera Tigers uppdykande, säger en källa till sajten Radaronline.

Normalt hade inte Tigers utekväll väckt någon större uppmärksamhet. Men sedan otrohetsskandalen rullades upp i november, och det avslöjats att några av älskarinnorna var servitriser, dokumenteras nu varje steg han tar i krogvärlden.

Barbesöket visade sig bara vara en förfest.

Efteråt fortsatte sällskapet till en konsert med Nickleback, en av Tigers favoritgrupper.

Där bjöds golfstjärnan enligt TMZ in att partaja med gruppen backstage.

Vid ungefär samma tidpunkt, fem över halv fem i går morse, tog ett privatplan av märket Gulfstream mark på Arlanda.

Åkte mot Nacka

Ombord befann sig Elin och parets två barn, Sam och Charlie.

Det taxade in till ett eget vip-område vid sidan om landningsbanan där två Volvo-bilar, en mörkblå V70 och en röd stadsjeep, med privatchaufförer väntade.

Färden gick därefter in mot stan där bilarna tog av i olika riktningar. Den ena körde till Centralstationen där en kvinna hoppade ur. Den andra försvann i riktning mot Nacka.

Trotsade askmolnet

Att Elin och hennes barn överhuvudtaget nådde Sverige – via Bangor i Maine – var uppseendeväckande. Det rapporterades att hennes privatplan lyckats flyga runt de väldiga askmoln som lamslagit flygtrafiken de senaste dagarna.

Parets fortsatta vistelse på skilda håll ses som ännu ett tecken på en oundviklig brytning.

Elin hyr ett hus på egen hand och har varit i kontakt med en skilsmässoadvokat. Det som ställer till problem är tvisten om var hon ska bo. Elin uppges vilja tillbaka till Sverige, men Tiger vill att barnen ska ha närmare till honom.

Elin kan vinna tvisten

Det är dock inte givet att Tiger vinner den tvisten.

– De har självklart inga problem med pengar och Elin beger sig till en plats där hon både har släkt- och känslomässigt stöd, säger Peter Gladstone, expert på familjerätt, till New York Post.