Man satt fast med handen i köttkvarn

"Mina anställda är rätt panikslagna"

NYHETER

Mannen arbetade i butikens styckningshall.

Plötsligt fick han in armen i köttkvarnen.

Svårt handskadad kördes mannen till sjukhus i ambulans.

– Mina anställda är rätt panikslagna, säger butikschefen.

Händelsen inträffade vid 15-tiden inne på en livsmedelsbutik i Trelleborg.

– Det handlar om en arbetsplatsolycka. Det ska vara en man som fått in handen i en köttkvarn klockan 15.05. Jag vet inte om maskinen var igång, säger Sofi Österheim, informatör vid Skånepolisen.

"Fastnade med armen"

Räddningstjänst och ambulans ryckte snabbt ut till affären där de anställda slagit larm. När Aftonbladet talar med anställda är stämningen dämpad. Flera anställda chockades av händelsen. Davor Dogo är butikschef.

– Jag kan tyvärr inte prata om den här händelsen just nu. Mina anställda är rätt så panikslagna. Återkom senare, säger han först.

Berättar om skräcken

När Davor samlat sig berättar han om den obehagliga händelsen som inträffade inne i butikens styckningshall vid 15-tiden. En av hans manliga anställda arbetade vid en köttkvarn. Plötsligt och av okänd anledning fastnade mannen i den malande köttkvarnen.

– Han fastnade med ena armen i köttkvarnen som var igång vid tillfället. Men min personal hörde vad som hände och var snabbt på plats för att hjälpa honom. Även polisen kom snabbt hit, säger Davor Dogo och fortsätter:

– Han kördes till sjukhuset Mas efter händelsen. Men jag vet inte hur det är med honom, säger Davor Dogo.