Fergie: Jag var pank och full

Heriginnan av York om mutskandalen

Foto: AFTONBLADET BILD
GÄSTADE OPRAH Sarah Ferguson berättar för Oprah Winfrey att hon var berusad när hon försökte sälja tillgång till ex-maken prins Andrew.
NYHETER

LOS ANGELES. Nu talar hertiginnan av York ut om mutskandalen.

Sarah Ferguson säger att hon har var full och pank när hon försökte sälja tillgång till sin exmake prins Andrew:

– Jag var verkligen på botten.

Efter skandalen som rullades upp av brittiska New of the world flydde hertiginnan till USA. Hos kompisen Oprah Winfrey la hon i går korten på bordet.

– Jag har varit en stor, aningslös, idiotisk och korkad kvinna som sökt en perfekt situation. Det är egentligen allt jag kan säga.

Smygfilmades

”Fergie” smygfilmades när hon bad en brittisk reporter om mer än fem miljoner kronor för tillgång till prins Andrew.

På frågan vad hon skulle ha pengarna till sa hon i går:

– En vän till mig var i akut behov av 300 000 kronor. Det var därför jag hade bråttom att skaffa fram pengarna. Jag grät och jag tackade honom för att han hjälpte min vän, sa hon medan tårarna vällde fram.

Lyxig livsstil

Sarah Fergusons mutförsök ska enligt källor bero på hennes girighet – att hon varit fast besluten att behålla sin lyxiga livsstil efter skilsmässan från prinsen.

– Hon är helt pank. Hennes desperation ledde till dåligt omdöme. Hon kan inte sluta shoppa designerkläder som Chanel och Hermes. Hon har inte vetat hur man slutar leva som en kunglighet, har en uppgiftslämnare berättat.

I dag är hertiginnan beredd att ta tag i sina ekonomiska problem.

– Jag måste överväga konkurs. Jag måste titta på alla möjligheter nu. Tidigare tappade jag kontrollen. Jag sökte enkla lösningar där jag inte borde göra det.