Fyraårige Joey föll sju våningar – överlevde

Foto: AP
Törstig Joey Williams hade änglavakt när han föll från sjuttonde våningen och landade på tionde. Bara timmar efter olyckan fick han en stor dricka och pommes frites för att fira.
NYHETER

Joey Williams, 4, jagade en ballong.

I ivern att fånga den rusade han ut på balkonen.

Sekunder senare föll pojken handlöst mot marken.

Foto: doubletree.com
På det här poolområdet landade Joey.

Familjen njöt av tillvaron i sitt hotellrum på sjuttonde våningen på Doubletree Grand Hotel Biscayne Bay i Miami. Fyraårige Joey Williams hade fått en ballong att leka med och sprang runt och jagade den.

Utan att familjen märkte det hade pojken öppnat dörren till balkongen och fortsatt leken även där, när han plöstligt föll över räcket.

Landade mellan järnstolpar

Joey föll handlöst sju våningar, ned till ett poolområdet på tionde våningen. Men tack vare att han först dunsade i en palm och sedan hamnade på en liten yta med blöt jord – mellan två järnpelare – klarade han sig i princip utan en skråma på kroppen. Lite blåmärken och småsår var allt som fanns på den lille killens kropp.

Firade med läsk

Fyraåringen skickades till Jackson Memorial Hospital för en kontroll, men efter bara fyra timmar mådde han bra och fick en dricka och pommes frites för att fira.

– Vår lille mirakelkille mår bra. Inga brutna ben och inga invärtes blödningar. Vi är så välsignade. Guds hand vakade över honom, säger pojkens lycklige farfar, Jerry Unawich, till NBC.