Polisen söker fler inblandade i Ronna

”Det finns förmodligen folk på stan som har uppgifter”

1 av 4
polisjakt Ett av offren för dubbelmordet i Ronna förs ut av polisens tekniker. Södertäljepolisen jagar nu de personer som dödade Eddie Moussa och hans bror Yaacoub Moussa på Café Oasen i Ronna centrum. Polisen får stöd från länskriminalens och rikskriminalens särskilda enheter mot grov organiserad brottslighet. Enligt uppgifter till Aftonbladet pekas tre gängmedlemmar ut för mordet.
NYHETER

Fler personer kan var inblandade i morden på Eddie och Yaacoub Moussa i Södertälje.

Nu efterlyser polisen alla vittnen till händelsen.

– All erfarenhet säger att gärningsmännen haft medhjälpare, säger Kjell Lindgren, Stockholmspolisens presstalesman.

Eddie, 26, och Yaacoub, 40, sköts ihjäl inne på en spelklubb i Ronna i Södertälje den 1 juli. Polisen har hittat ett vapen i närheten men har ännu inte kunnat klargöra om det är mordvapnet.

Söker iakttagelser

I Södertälje spekuleras det i vem eller vilka som ligger bakom morden. Polisen har fortfarande ingen misstänkt.

– Det finns förmodligen folk på stan som har uppgifter som inte nått oss. De där uppgifterna måste vi få fram, säger Kjell Lindgren, Stockholmspolisens presstalesman.

Förmodlingen var det fler personer inblandade i mordet än de tre som maskerade tog sig in på spelklubben Oasen sent på natten.

– All erfarenhet talar för att det finns fler inblandade. De har säkert fått hjälp att ordna fram vapen, mopeder och sådana saker, säger Kjell Lindgren.

Utredningen fortsätter

Enligt polisen fortsätter utredningen som tidigare, men utredarna vill ändå ha in så mycket information som möjligt.

Ingen har kallats till förhör och polisen har ännu inte kunnat lämna ut ett signalement på de personer som sköt bröderna inför ett 15-tal människor i lokalen. Ett signalement kan vara på gång men polisen vill först vara tillräckligt säker på att det inte blir vilseledande.