Bristol Palin förlovad – med expojkvännen

1 av 2 | Foto: Faksimil US Weekly
Återförenade Bristol Palin och nyblivne fästmannen Levi Johnston och deras lille son är numera en lycklig familj.
NYHETER

Smutskastningen har pågått i över ett år.

Men efter att ha kastat anklagelser på exet – och hennes mamma Sarah Palin – har nu Levi Johnston ändrat sig.

Han vill tillbaka in i familjen.

Bristol Palin, 19, och Levi Johnston, 20, har varit hemligt förlovade i två veckor.

En som inte har fått veta något är Bristols mamma, den forna vicepresidentkandidaten Sarah Palin. Fram tills i går var hon lyckligt ovetande om dotterns återförening med en man hon kallat för ”Ricky Hollywood”, på grund av hans begär att synas i rampljuset.

– Det känns rätt, även om vi inte har våra föräldrars godkännande, säger Bristol Palin till US Weekly.

Tillsammans i tre månader

Paret, som bröt sin förlovning två veckor efter att sonen Tripp föddes 2008, säger att de återförenades för tre månader sedan när de försökte lösa sin vårdnadstvist.

– Jag trodde verkligen att det var över mellan oss. Jag gick dit och hade inget hopp. Jag tror att vi bara började prata och sedan gick vi ut och gick.

– När han åkte den kvällen varken kramades eller kysstes vi, men jag tänkte på hur annorlunda det hade varit. Senare på kvällen skickade han ett SMS till mig och skrev ”Jag saknar dig. Jag älskar dig. Jag vill vara med dig.”, säger Bristol Palin till US Weekly.

”Kallade sonen efterbliven”

Nu ska paret försöka få Sarah palins välsignelse. Något som inte kommer att bli det enklaste de gjort.

Exkandidaten har allt annat än varma ord för sin svärson efter att han bland annat hävdat i olika intervjuer att hon och maken ofta bråkar, att hon är en usel mamma och en usel kock, att hon försökte adoptera deras son för att slippa skammen med en gravid 17-årig dotter och att hon kallat sin egen son, som är född med Downs Syndrom, för ”efterbliven”.

Kommentarer som han bara för någon vecka sedan offentligt bad om ursäkt för och hävdade var ”inte helt sanningsenliga”.

Rädd för reaktionen

I en intervju med Oprah Winfrey gav Sarah Palin Levi Johnston svar på tal. Hon kallade honom för "Ricky Hollywood" på grund av hans vilja att synas och höras hela tiden. Hon pratade också om hans utvik i Playgirl och kallade det ”hjärtskärande”.

– Det är en smula läskigt att tänka på hur hennes reaktion kommer att bli, säger Bristol Palin till Us Weekly.

Familjen Palin släppte ett pressmeddelande till The Today Show i går.

Det stod: ”Bristol är nu, vid 19 års ålder, en ung vuxen. Vi vill naturligtvis det bästa för våra barn. Bristol tror på förståelse och förlåtelse på en nivå som de flesta av oss har svårt att hantera i våra dagliga liv”.

ARTIKELN HANDLAR OM