Tiger vill gifta sig med älskarinnan

Planerar ny familj med Rachel Uchitel

Foto: ap
NYHETER

LOS ANGELES. Tiger Woods har ännu inte hunnit skilja sig från Elin Nordegren.

Ändå planerar golfstjärnan redan för nästa äktenskap, uppger amerikanska National Enquirer.

Han vill gifta sig och skaffa barn med den utpekade älskarinnan Rachel Uchitel.

Tidningen National Enquirer avslöjade i fjol Tiger Woods dubbelliv.

Tiger Woods har sedan dess separerat från Elin Nordegren. Makarna har anlitat advokater och ligger i skilsmässoförhandlingar. I natt kom tidningen med nya häpnadsväckande uppgifter – att Tiger ska gifta om sig.

Blev rasande

Men hans planer på att bilda ny familj med Rachel Uchitel hotas av hennes medverkan i den amerikanska dokusåpan ”Celebrity rehab”.

–?När Rachel berättade för honom att hon skulle tacka ja till serien blev han rasande, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

–?Rachel försvarade sig med att hon skulle få närmare fyra miljoner kronor för uppdraget. Samtidigt skulle hon få hjälp att komma över sitt tablettmissbruk.

Uchitel var den första i en lång rad av kvinnor att kopplas till Tiger. National Enquirer avslöjade att det var hennes sms som Elin hittade den där ödesdigra novembernatten i Florida som slutade med att Tiger fördes till sjukhus efter att ha krockat bilen med ett träd.

Både Uchitel och Tiger förnekade först att de hade en haft en relation. Men golfstjärnans hot om advokater och stämningar rann ut i sanden när kvinna efter kvinna trädde fram och berättade om att de haft relationer med golfstjärnan.

Uchitel planerade en presskonferens, men evenemanget ställdes in. Enligt uppgift ska Tiger ha köpt hennes tystnad för närmare 80 miljoner kronor.

”Älskar sina barn”

Sedan dess ska Tiger och Uchitel ha hittat tillbaka till varandra. Enligt tidningen ska Tiger ha berättat för Elin om planerna.

–?Tiger älskar sina barn. Men han älskar Rachel också. Han vill lägga det förflutna bakom sig och få en chans att gå vidare i livet – med golfen och med Rachel.

FAKTA

Uppgifter i amerikansk press i natt: