Medium hittade torso från död kvinna

Fick en syn mitt i natten

1 av 2 | Foto: Foto: smh.com.au
Försvunnen Mediumet trodde hon skulle hitta försvunna sex-åriga Keisha Abraham.
NYHETER

Det australiensiska mediumet fick en syn mitt i natten.

Synen var så stark att hon direkt begav sig ut till platsen hon sett.

Väl där hittades en torso från en död kvinna.

Synen som kom till mediumet ska ha visat att den sex-åriga försvunna Kiesha Abrahams kropp fanns i Nurragingy-reservatet väster om Sydney.

Därför bestämde hon sig för att bege sig till platsen tillsammans med ytterligare en person, uppger The Sydney Morning Herald.

Torso från en kvinna

Väl där gjorde de en makaber upptäckt. Istället för att hitta flickan fann de en torso från en kvinnokropp, insvept i plast, utan huvud, armar och ben.

”Det är väldigt sorgligt att säga att en vuxen kvinnas torso har hittats där vittnena sagt att de trodde att det skulle finnas en kropp”, säger Pam Young, poliskommissarie vid NSW:s mordkommission enligt The Sydney Morning Herald.

Han kommenterar också att det är intressant att mediumets känsla var så stark att hon tyckte det var värt att ta sig hela vägen till just den delen av parken.

31-årig försvunnen kvinna

Kvinnan trodde att hennes syn var kopplad till försvinnandet av sex-åriga Kiesha Abrahams, men det är klargjort att torson kommer från en vuxen kvinna.

Polisen har kontaktat familjen till försvunna 31-åriga Kristi McDougall, men man har ännu inte kunnat bekräfta att det är hennes kropp som funnits.

Nu söker polis igenom området efter fler kroppsdelar.