Belöningen för 'Bonnie & Clyde': 260 000 kronor

Foto: polisen
John McCluskey (till höger) saknar en hörntand, och hans fästmö/kusin Casslyn Welch (till vänster) halva höger pekfinger.
NYHETER

Mördaren John McCluskey och hans fästmö Casslyn Welch är fortfarande på rymmen.

Myndigheterna i USA har utfärdat en belöning på 260 000 kronor till den som får fast dem.

De kallas ”Bonnie & Clyde” i amerikansk media.

Det livsfarliga radarparet John McCluskey och fästmön Casslyn Welch (som också är hans kusin) har varit på flykt undan rättvisan sedan den 30 juni. Mördaren McCluskey rymde då från ett fängelse i Arizona med Welch hjälp.

Belöning

Sedan dess tros de båda ha rånmördat ett äldre par och bränt kropparna i en husvagn för att få pengar och en flyktbil.

En belöning på motsvarande 260 000 kronor har utfästs till den som bidrar med information som gör att de kan gripas, enligt CNN.

Ingen har sett till dem sedan den 6 augusti, och polisen koncenterar nu sökandet längs gränsen mot Kanada.

Saknar tand och finger

Polisen har också släppt nya uppgifter som ska göra det lättare för allmänheten att känna igen dem. McCluskey saknar vänster hörntand och har tatueringar på armar, bröst och mage. Hans fästmö saknar halva höger pekfinger, vilket ska vara lätt att upptäcka eftersom hon röker med den handen.

McCluskey och två andra mördare lyckades rymma från fängelset i Arizona efter att Welch kastat en avbitartång över stängslet. De båda andra mördarna har gripits efter en massiv polisjakt genom flera stater, men ”Bonnie & Clyde" är alltjämt på fri fot.