Tack för ett fantastiskt år

1 av 2
NYHETER

Den 19 juni fick äntligen kronprinsessan Victoria sin prins Daniel.

Det blev en dag – och ett firande – som brudparet och svenska folket sent ska glömma!

Vi vill tacka alla er läsare som valde att följa bröllopsbevakningen via Aftonbladets alla kanaler. För oss var det en av de största satsningarna under 2010. Vårt mål var att ge er den allra bästa nyhetsbevakningen – men också en möjlighet att själva delta i bröllopsyran. Hela svenska folket fick chansen att fria på Aftonbladets löpsedlar! Minns ni? Det här är något av det vi gjorde:

Prövade Storkyrkan

Vassaste nyheterna i tidning, på sajten och i mobilen. Bröllopsredaktion med specialreportrar var igång redan från mars med att rapportera om förberedelserna, händelser, kläderna. Vi testade kungslupen och känslan att gifta sig i Storkyrkan. Vi var först med en mängd avslöjanden.

Kungaexperterna Herman Lindqvist och Jenny Alexandersson guidade.

Kungapanelen tog pulsen på yran varje vecka med vassa formuleringar.

Bröllopsmagasinen Royal med härliga reportage och massor av unika bilder.

Säg ja! Kampanjen som lät er läsare fria på våra löpsedlar över hela Sverige och skicka kärlekshälsningar via bröllopssajten och i mobilen.

Historisk tidning

Bröllopstidningen och Superlive. 50 reportrar och fotografer rapporterade på bröllopsdagen om festigheterna. Extraupplagen på eftermiddagen, den historiska bröllopstidningen dagen efter och Superlive-bevakningen på webben – är vi extra stolta över!

Tack för att ni följde med oss på den här bröllopsresan.

Vi kommer att minnas den. Hoppas att ni också gör det!

Marica Finnsiö

ARTIKELN HANDLAR OM