Kändistwittrande fick hem 14-åring

Foto: twitter.com
Gav resultat Fotbollsproffset Rio Ferdinand var en av kändisarna som twittrade om flickan.
NYHETER

14-åriga Serena Beakhurst har varit försvunnen sedan 15 december.

I går, efter en vädjan från flickans familj att ta försvinnandet på allvar, gick flera kändisar ut och twittrade om att flickan skulle komma till rätta.

Och i morse hittades hon.

Foto: http://www.helpfindmychild.net/serena-beakhurst
Återfunnen Serena Beakhurst, 14, hittades efter att flera kändisar twittrat om henne.

Exakt vad som har hänt 14-åringen är oklart.

Serena Beakhurst från London, som varit försvunnen i nästan tre veckor, hittades av polis tidigt i morse. Enligt Sky News planerar de ett förhör med flickan snarast.

”Inget tyder på att hon rymt”

Det var när flickans familj och vänner inte tyckte att polisen tog hennes försvinnande på allvar som de startade en Facebook-kampanj. Gruppen fick snabbt över 2 300 medlemmar och man kritiserade där att polisen klassade 14-åringen som en rymling, snarare än en bortrövad person.

”Det finns inget som tyder på att Serena har rymt från sitt stabila och kärleksfulla hem” skrev vännen Leah Longoria på sidan.

Kändisar slöt upp

Och i går fick kampanjen stjärnglans, när fotbollsstjärnan Rio Ferdinand, tv-personligheten Stephen Fry, före detta premiärministern Gordon Browns hustru Sarah Brown och komikerna Simon Pegg och Matt Lucas alla twittrade om flickan.

”Vore det inte underbart om twitter kunde hjälpa till och hitta flickan” skrev Sarah Brown.

Sagt och gjort.

I morse hittades hon alltså i området Wandsworth, 20 dagar efter sitt försvinnande. Huruvida hon hade rymt eller om någon hade hänt henne är ännu inte klarlagt.

ARTIKELN HANDLAR OM