Dr Phil tar hand om ”Ted med rösten”

NYHETER

Mannen med guldstämman har det hektiskt.

Han har gått från uteliggare till världskändis på bara några veckor.

Nu har han lagt in sig hos Dr Phil.

Ted Williams upplever sitt livs mest turbulenta tid. Ted var för inte så länge sedan hemlös, men hans sammetslena och samtidigt djupa röst uppmärksammades av folk som mötte honom på gatorna och en person filmade den något luggslitne mannen och lade ut filmen på Youtube.

Snart visste hela världen var man kunde hitta den ultimata radiorösten och erbjudandena om att spela in reklamsnuttar strömmade in. Bieffekten blev förstås att Ted Williams blev världskändis och att alla ville ta del av hans historia.

Han har friserats, ekiperats och presenterats i tv-program och radio-shower över hela USA – och har nu råd att bo på hotell. Efter rakning och frisering så är han påfallande lik den amerikanske presidenten.

Kändisskapet har också fört med sig att Ted i direktsändning återförenats med sin 90-åriga mor som han dessförinnan inte träffat på tio år.

I flera intervjuer har han berättat att han varit nykter och drogfri i tio år, men nu rapporteras att han lagt in sig på rehabiliteringsklinik, enligt CNN.

Och det är ingen mindre än superkändispsykologen Dr Phil som fått uppdraget att vårda ägaren av världens just nu mest kända röst.

ARTIKELN HANDLAR OM