Kunglig romans ligger i familjen

Chris mamma hade en affär med prins Charles

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
I MAMMAS FOTSPÅR Chris O´Neill är inte den enda i familjen som haft en romans med en blåblodig. Hans mamma Eva Maria (i guldfärgad kappa) påstås ha haft en kärleksaffär med prins Charles.
NYHETER

NEW YORK/STOCKHOLM. Chris O’Neill är inte först i familjen att bli kär i kungligheter.

Hans mor har pekats ut som en av prins Charles gamla flammor.

– Hon fick Camilla Parker Bowles att känna sig fullständigt förnedrad, säger en källa till Sunday Mirror.

Prinsessan Madeleines nye pojkvän Chris O’Neill bor sedan ett år tillbaka i ett av New Yorks mest eftertraktade områden. Huset är ett så kallat ”town house” i rött tegel, med lummiga träd framför fönstren. Gatan är lugn, trots att några av Manhattans mest exklusiva restauranger och nattklubbar ligger runt hörnet.

Låg profil

En vanlig trerumslägenhet här kan kosta 10 miljoner kronor.

– Här bor inga människor som vill föra en massa oväsen. Vi håller en låg profil, säger en kvinna.

Hon bor i samma port som Chris O’Neill, men vill vara anonym.

– Han är en underbar kille. Det är allt jag vill säga.

Har du sett honom med någon kvinna?

– Det känns fel att prata om hans kvinnor. Men om det stämmer att han är tillsammans med en svensk prinsessa önskar jag de båda all lycka.

Det är inte första gången en medlem i familjen O’Neill blir förtjust i kungligheter. Enligt den brittiska tidningen Sunday Mirror har Chris österrikiskfödda mor, Eva Maria O’Neill, haft ett förhållande - med prins Charles.

Mötte Camilla

Eva Maria O’Neill, tillhör den internationella societeten. Hon beskrivs som en glamorös operaälskande blondin, känd för sina påkostade fester. Varje år ordnar hon Amadeushelgen i Salzburg. År 2003 var hedersgästerna just prins Charles och Camilla Parker Bowles.

När Camilla mötte Eva under öppningsfesten blev hon vansinnig, enligt Sunday Mirror. Efteråt krävde hon att prinsen skulle bryta all kontakt.

– Camilla vet att Charles har stått nära Eva. Hon kände sig fullständigt förnedrad, säger en källa till tidningen.

Efter sin senaste skilsmässa, från cement-miljonären Jim Stuart, har Eva O’Neill köpt en bostad i Palm Beach i Florida. Där har även Chris O’Neill tidigare varit skriven.

Chris O’Neill är van att umgås med de rika och mäktiga. Som barn skickades han till en högt ansedd internatskola i St Gallen i Schweiz. Kursavgiften är skyhög: cirka 700 000 kronor per år och barn.

– Det är en förnäm skola, den är som en stängd klubb för dryga ungar med mycket pengar. De som går där vill inte beblanda sig med vanligt folk, de få gånger de kommer ner till byn behandlar de oss rätt illa, säger en av byborna.

ARTIKELN HANDLAR OM