Sexhärvan kring Berlusconi sväller

Maria Esther Garcia Polanco: Vi hade sex – men inte för pengar

NYHETER

Italiens premiärminister sjunker allt djupare ned i "Bunga bunga"-sexträsket.

Nu erkänner 25-åriga Maria Esther att hon hade sex med Berlusconi – eftersom han betalat hennes 5-åriga dotters sjukvård.

– Han är generös och snäll.

Foto: SCANPIX
Maria Esther Garcia Polanco.

Maria Esther Garcia Polanco, fotomodell och programledare på en lättklätt tv-show i Italien, säger att hon haft sex med premiärministern flera gånger.

– Men aldrig för pengar, säger hon.

Tacksamhetssex

Skälet till att hon låg med den 49 år äldre Silvio Berlusconi är att han betalade för hennes femåriga dotters sjukhusbehandling.

– Han är generös och snäll, säger hon till den italienska tidningen La Repubblica.

Hon deltog i fem eller sex av premiärministerns vilda sexorgier, populärt kallade för "bunga bunga"-partyn, fast enligt henne handlade det mest om trivsamma fester.

– Alla rykten om orgier och nakna damer stämmer inte, säger hon.

Barnprostitution

Italiens premiärminister Silvio Berlusconi riskerar att åtalas, polis utreder om han använt sin makt till att få en 17-årig prostituerad frisläppt, skriver norska Dagbladet.

Polisen försöker bevisa att Berlusconi betalat för att ha sex med henne medan hon var minderårig.

Enligt anklagelserna har Italiens premiärminister haft ett harem av prostituerade boende i ett lägenhetshotell och när digniteter, som Rysslands Vladimir Putin, kommit på besök har de haft fri tillgång till sex och kaffeflickor.

Kaffeflicka

Så sent som i måndags fick en av kaffeflickorna, 26-åriga glamourmodellen Alessandra Sorcinelli, 10 000 euro insatt på sitt konto.

Enligt La Repubblica utgör det fyra gånger så mycket som en lärare tjänar på ett år.

Sammanlagt har hon fått minst 115 000 euro och betalningarna har skett i tretton omgånger, enligt tidningen Il fatto Quotidiano.

Samtliga från Berlusconis bankkonto.

ARTIKELN HANDLAR OM