Nu säljer Elin sina smycken från Tiger

Ringen värd 2,2 miljoner

Foto: Foto: AP
påminner om äktenskapet ”Smyckena betyder inget för henne längre”, säger uppgiftslämnaren.
NYHETER

LONDON. Elin rensar ut.

Nu gör hon sig av med smyckena från Tiger Woods.

Den diamantprydda förlovningsringen kan säljas för 2,2 miljoner kronor.

Enligt Sunday Express har Elin Nordegren tagit kontakt med den anrika auktionsfirman Sotheby’s för att få hjälp med försäljningen av kärleksgåvorna från Tiger Woods.

– Smyckena påminner henne om äktenskapet och hon är över det nu. Diamanterna påminner henne om när hon var gift och nu vill hon gå vidare med sitt liv, säger en av Elins vänner till tidningen.

Antika smycken

Bland annat ska den antika diamantprydda förlovningsringen, värd 2,2 miljoner kronor, finnas bland smyckena som Elin vill göra sig av med. Ett diamanthalsband med matchande örhängen ingår också bland juvelerna som ska läggas ut till försäljning, enligt uppgiftslämnaren.

”Betyder inget”

– Det här skulle vara gåvor från en älskande make, men nu känner Elin att de antagligen mer handlande om att bli av med skuldkänslor för alla hans otroheter. De betyder inget för henne.

Totalt vill Elin Nordegren göra sig av med smycken för 11 miljoner kronor, alla presenter som Tiger Woods gett henne under tiden de var gifta.

Efter skilsmässan bär Elin inte längre bröllopsringen i guld, men den ska inte ingå bland smyckena som är till försäljning, uppger Sunday Express.

ARTIKELN HANDLAR OM