Hämnden: Elin klubbar bort ringen

Säljer smycken för 20 miljoner

1 av 2 | Foto: Foto: AP
kränger smycken Elin Nordegren väljer nu att sälja exmakens gåvor – bland annat förlovningsringen.
NYHETER

LONDON. Elin Nordegren säljer förlovningsringen.

Totalt tänker före detta fru Woods auktionera bort smycken för 20 miljoner kronor – presenter som hon fått från golfspelaren.

– Det är den ultimata hämnden, säger en källa.

Elin Nordegren har storstädat efter skilsmässan och valt anrika auktionsfirman Sotheby’s för försäljningen, skriver Daily Mail.

Aftonbladet har tidigare berättat att Elin Nordegren planerat att göra sig av med kärleksgåvorna från exmaken. Nu uppger källor att även förlovningsringen ingår bland de smycken och juveler för cirka 20 miljoner kronor som ska gå under klubban.

”Det är slut”

– Det är den ultimata hämnden. Hon säger: ”Förstår du vad jag menar nu? Det är slut”, säger en närstående källa till den brittiska tidningen.

Smyckena kommer från Tiffany, Harry Winston och Cartier.

– Hon såg dem som gåvor från en kärleksfull make. Men nu tänker hon att han köpte dem för att komma över sina skuldkänslor, säger källan.

Miljonförtjänst

Trots att auktionen kommer att inbringa miljoner lär Elin inte göra det för pengarna. Skilsmässan gav henne minst 100 miljoner dollar, enligt tidningsrapporter. I en intervju med People konstaterade hon:

– Pengar gör en inte lycklig. Men jag måste vara ärlig, det gör vissa saker lättare. Jag har möjligheten att vara med mina barn så mycket som jag vill.

ARTIKELN HANDLAR OM