Ett ögonblick...

Foto: Scanpix
Gert Fylking.
NYHETER

Gert Fylking, som till onsdagskvällen har bjudit in två porrstjärnor för att ha direktsänt sex i radioprogrammet "Gerts värld – din röst i natten" i Rix FM.

– Ja, det var "Cheeta" själv som ringde till mig och sa att det är för mycket snack och lite verkstad i programmet. "Jag kan ju komma upp och knulla i studion", sa hon. Jag svarade först att jag är gift. Då förklarade hon att hon skulle ta med sig en manlig kollega.

Direktsänt radiosex – är det här första gången för dig?

– Ja, jag tror att det har nog inte hänt så många gånger någonstans i världen.

Hur har människor reagerat?

– Mestadels har de som hört av sig varit positiva och glada. Men det har funnits de som har höjt sina moraliska pekfingrar och sagt att sex bör vara privat.

Vad blir din roll i det hela?

– Jag är ju reporter och den som intervjuar. Så jag kommer ju att intervjua dessa porrstjärnor. Jag tycker att det är lite märkligt hur man på kommando kan göra det som vanliga människor oftast har ett släckt sovrum till. Att de kan prestera och få det att verka trovärdigt på film. Det gäller allt från porrstjärnor till människor som har sex i Paradise Hotel och sådana tv-program.

Vad vill du säga till de lyssnare som blir tagna på sängen?

– De som absolut inte vill lyssna på det här ska naturligtvis stänga av eller lyssna på någonting annat. Jag kommer att varna under hela sändningens gång.

Kommer du att rodna i studion?

– Nej, det tror jag inte. Det här är trots allt ett reportage, inte riktigt som alla andra, men ändå ett jobb jag gör.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att de sandar så att man kan gå till jobbet. Det är ju så jävla halt ute att man ramlar på platt mark.

ARTIKELN HANDLAR OM