Aldrig tråkigt på Pite havsbad

NYHETER

På Pite Havsbad kan du göra allt – alltid.

– Här blir aldrig tråkigt, det finns en massa möjligheter. Och så är det jättetrevligt folk som jobbar i receptionen, säger receptionisten Fredrik Marklund.

Bästa badet

– Piteälven, en rutschbana som är en del av äventyrsbadet. Det tycker jag är det bästa här. Man kan ta tid, man kan vara ett gäng kompisar – det är en rolig rutschbana. Den är kanske en 100 meter lång.

Vildaste utelivet

– Vi har tavernan här. Och varje kväll har vi olika aktiviteter i restaurangen. I sommar ska vi även ha ett beachparty. Då kommer The Hooters, Gary Moore, BWO och många andra. Det blir nog vilt, det är en stor fest utomhus på stranden.

Skönaste oasen

– Jag tycker att Elofs afterbeach är skönt. De har alltid en trubadur som spelar soft musik, det är skönt efter en dag i badet.

Bästa shoppingen

– Vi har ju alltid souvenirshoppen. I Skeppet går det alltid att köpa något fint, där finns allt möjligt. Där kan man även spela biljard, minigolf och bowling.

Lokal specialitet

– Pitepalt kanske. Det serveras inte varje dag, men någon gång. Annars är det ju sol dygnet runt – det är speciellt. Att sitta ute klockan tolv på natten och ändå kunna uppleva ljuset, det är speciellt.

ARTIKELN HANDLAR OM