Kvinna jagas för mord på 29-årig mamma

NYHETER

Svartsjuka.

Det kan ha legat bakom det brutala mordet på småbarnsmamman Carmela Rea.

Italiensk polis söker nu efter en kvinnlig mördare.

Det är mordet som skakat Italien de senaste två veckorna. Den 29-åriga småbarnsmamman Carmela Rea, kallad ”Melania”, försvann under en utflykt med maken

och parets 18 månader gamla dotter Rea hittades sedan mördad i skogen, 18 kilometer från platsen där hon försvann, i närheten av Ascoli Piceno.

”Starka känslor”

– Den som mördat henne har agerat med starka känslor, det är inget beställningsjobb gjort av folk med kopplingar till organiserad brottslighet, sa obducenten Adriano Tagliabracci till italienska medier direkt efter mordet.

Carmela Rea hade mördats med 35 knivhugg, två sprutor var instuckna i bröstet, ansiktet var vanställt och hon hade ett hakkors inbränt på ryggen. Kroppen var naken då hon återfanns, men hon var inte sexuellt utnyttjad.

Polisen har efter hand allt mer kommit att misstänka att mördaren kan vara en kvinna – inte minst på grund av det känslokopplade övervåld som använts vid mordet.

Man misstänker att orsaken till mordet kan vara Carmela Reas makes affärer med andra kvinnor.

– Ja, jag har haft andra relationer.

Det erkänner nu Carmela Reas man Salvatore Parolisi efter långa, pressande förhör.

Han är anställd sedan 2001 vid regementet i Ascoli Piceno.

Flera affärer

– För två år sen hade jag en relation med en kvinnlig soldat där, men det är slut sedan länge, säger Parolisi.

Efter förhör med vänner till honom har polisen dock upptäckt att den mördade Carmela Reas man haft flera affärer med olika kvinnliga soldater.

Polisen håller nu på med förhör av två kvinnor.

Ett vittne har också sett en kvinna som skyndade sig ut ur skogen inte långt ifrån platsen där Carmela Reas kropp senare återfanns.

ARTIKELN HANDLAR OM