Kan ha dödats av älskarinna

Makens otrohet kan ligga bakom mordet på Carmela, 29

Hade hakkors inbränt på ryggen Carmela Reas make hade affärer med flera kvinnor och polisen misstänker att någon av dessa kan ligga bakom mordet.
NYHETER

Hennes man bedrog henne gång på gång.

Nu har det bestialiska mordet på småbarnsmamman Carmela Rea blivit hela Italiens samtalsämne.

Polisen jagar mördaren – bland mannens älskarinnor.

Den 29-åriga småbarnsmamman Carmela ”Melania” Rea försvann under en utflykt med maken Salvatore Parolisi och parets 18 månader gamla dotter den 19 april.

Rea hittades några dagar senare, efter ett anonymt samtal till italienska larmtjänsten, mördad i skogen, 18 kilometer från platsen där hon försvann.

Om­rådet ligger i närheten av Ascoli Piceno, halvvägs mellan städerna ­An­cona och Pescara.

Inte kopplat till maffia

Carmela Rea hade bragts om livet med 35 knivhugg.

Två sprutor var instuckna i bröstet, ansiktet var vanställt och hon hade ett hakkors inbränt på ryggen. Kroppen var naken då hon återfanns, men hon var ­inte sexuellt ­utnyttjad.

– Den som mördat henne har agerat med starka känslor, det är inget ­beställningsjobb med kopplingar till ­organiserad brottslighet, sa obducenten Adriano Tagliabracci till italienska medier ­direkt efter mordet.

Polisen misstänker alltmer att mördaren kan vara en kvinna – inte minst på grund av det övervåld som använts vid mordet. De misstänker också att orsaken till mordet kan ­vara Carmela ­Reas make Salvatore Parolisis affärer med andra kvinnor.

Ett vittne har också sett en kvinna som skyndade sig ut ur skogen inte långt från platsen där Carmela Reas kropp senare återfanns.

Hade flera affärer

Parolisi är anställd ­sedan 2001 vid regementet i Ascoli ­Piceno.

Vid förhör med vänner till ­honom har polisen upptäckt att han haft flera affärer med kvinnliga ­soldater på regementet, och Parolisi har bekräftat sin otrohet i förhör.

– Ja, jag har haft andra ­relationer. För två år sedan hade jag en relation med en kvinnlig soldat där, men det är slut sedan länge, ­säger ­Parolisi.

Den italienska polisen håller nu förhör med två kvinnor.

ARTIKELN HANDLAR OM