Striden om miljonerna är över

Graaf & Hedman äntligen överens

NYHETER

Åratal av smutskastning är över.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman är nu ”goda vänner” och dagens tingsrättsförhandling om skilsmässan är inställd.

– Vi ska inte dit. Vi har förlikats, säger Graaf.

Foto: Foto: PETER WIXTRÖM
HAR GJORT UPP Magdalena Graafs och Magnus Hedmans bittra gräl har rasat inför öppen ridå. Hon har hävdat att exmaken har gömt undan miljonbelopp som hon har rätt till. Han å andra sidan säger sig vara utblottad. I dag skulle de göra upp – men förhandlingarna i tingsrätten är inställda. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.

Före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 38, och modellen och tv-profilen Magdalena Graaf, 35, gifte sig 1999. Tillsammans har de

sönerna Lancelot och Tristan.

I april 2008 valde de att gå skilda vägar efter att ha varit ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar. Men ända sedan skilsmässopapprena skrevs på har

bråket mellan rasat inför öppen ridå.

Företag i konkurs

Magdalena Graaf har

anklagat sin exmake för att ha gömt undan miljonbelopp som hon anser sig ha rätt till. I mars förra året stämde hon Hedman på en miljon kronor. Pengarna motsvarar hälften av vinsten för försäljningen av parets tidigare bostad, en 180 kvadratmeter stor sekelskiftesvåning i centrala Stockholm.

Hedman i sin tur säger sig vara utblottad. Hans företag har gått i konkurs och de dryga 100 miljoner som han tjänade under sin tid som fotbollsproffs

påstås vara spenderade och slut.

I dag skulle Hedman och Graaf ha mötts i Attunda tingsrätt för att en gång för alla göra upp om skilsmässan och bodelningen.

Men förhandlingarna är inställda. Efter åratal av smutskastning och beskyllningar har de kommit överens. Magdalena Graaf vill inte ge några detaljer om förlikningen men hänvisar till sin blogg.

– Du får läsa inlägget jag har skrivit. Vi har kommit överens om att inte kommentera mer än så. Jag kanske kan säga något senare, men inte just nu.

”Nöjda och glada”

På sin blogg skriver hon:

– Vill bara meddela att bodelningen mellan Magnus och mig är avklarad i bästa anda. Det blir ingen rättslig prövning. Vi är båda nöjda och glada efter en förlikning och kommer nu att gå vidare med våra respektive liv.

Hon fortsätter:

– Vi är goda vänner och har en bra relation till varandra.

Magdalena Graaf väntar nu barn med sin nya pojkvän, bilförsäljaren Filip Larsson.

Exmaken Magnus Hedman har en tung tid bakom sig. Tidigare i år dömdes han för sexköp och 2009 fälldes han för dopningsbrott.

Aftonbladet har förgäves försökt nå Hedman och hans juridiska ombud Eva Kornhall för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM