Sofia och prinsen på kurs med kungen

Sofia med på kungafamiljens Riviera-semester

1 av 5 | Foto: STELLA PICTURES
KUNGLIG SEMESTER Kung Carl Gustaf och delar av den kungliga familjen semestrade i havet utanför St Tropez i går. Men i stället för att lyssna på pappa tycktes prins Carl Philip mest ägna sig åt sin flickvän Sofia Hellqvist, som nu tycks ha blivit helt accepterad av kungaparet.
NYHETER

Här är bilderna som visar att kungaparet accepterat Sofia Hellqvist.

Prinsen och hans flickvän semestrar just nu med Silvia och Carl Gustaf i St Tropez.

I går var alla fyra ute med kungens båt Polaris.

Kungafamiljen återkommer år efter år till Franska rivieran. Strax utanför St Tropez ligger strandhuset Villa Mirage som kungen fick ärva av prins Bertil. Förra året pustade kungen och Silvia ut där efter Victorias och Daniels bröllop.

I år har de sällskap av prins Carl Philip, 32, och Sofia Hellqvist, 26.

Nu är hon accepterad

Det spekulerades länge i att kungaparet vägrade acceptera Sofia som prinsens flickvän. Inte nu längre.

Här är bevisen – de första bilderna på kungaparet tillsammans med Sofia. Nu är hon en i familjen och semestrar med prinsen, drottningen och kungen i St Tropez.

I går umgicks de alla fyra ute på Medelhavet, i kungens lyxyacht Polaris. De badade, drack kaffe från gul termos och stekte sig i solen.

Aftonbladet avslöjade romansen mellan Sofia Hellqvist och prins Carl Philip redan 13 januari i fjol. Nyheten spred sig snabbt till medier runt världen och Sofias tidigare liv skärskådades.

Skandalrubriker

Att prinsen hade blivit kär

i en före detta Slitzmodell och dokusåpa-deltagare, gav upphov till skandalrubriker som inte gladde kungen och drottningen.

Men paret fortsatte ses och 25 maj i år kunde Aftonbladet exklusivt visa turturduvornas nya gemensamma hem.

I ett hus på Djurgården i Stockholm är de nu sambor.

– Vi trivs mycket bra här, tack, sa Sofia till Aftonbladet.

FAKTA

FÖRST MED NYHETERNA OM SOFIA & PRINSEN

HEMLIGA RESAN Carl Philip tog i påskas förra året med sig flickvännen Sofia Hellqvist, före detta dokusåpadeltagare och Slitz-modell, till sin vinterstuga i Sunne i Värmland – under stort hemlighetsmakeri. Men Aftonbladet mötte paret – och fick en pratstund med prinsen.

BYTTE NUMMER I juli förra året åt paret en romantisk middag på restaurangen Pepes Bodega i skånska sommarstaden Båstad. Här ska de ha bytt telefonnummer första gången, sommaren 2009. Aftonbladet hade som enda tidning mötet på bild.

ÖMHETSBEVISET Några veckor efter middagen på Pepes Bodega tog prinsen med sig Sofia till en gokartbana i Laholm.

Och där dolde de inte kärleken längre. Efter ett lopp gav prinsen Sofia en öm smekning – som fångades på bild av en Aftonbladetläsare.

KYSSEN Sofia var 2 september förra året på Berns i Stockholm för att presentera ett välgörenhetsprojekt. Efteråt satte sig paret på en balkong. Då kom den första kyssen i offentligheten. Som givetvis fångades av Aftonbladet.

DRÖMHUSET I maj i år kunde Aftonbladet visa parets nya exklusiva hem – en villa på Djurgården i Stockholm. Paret lämnade prinsens lägenhet på Slottsbacken för att flytta ihop i drömhuset.