Tidigare älskarinna på plats i Monaco

NYHETER

En dag före bröllopet alla talar om dök en oväntad gäst upp i Monaco.

Prins Alberts gamla älskarinna och mamman till prinsens oäkta barn sågs avslappnat strosa runt på en gata i Monaco, rapporterar Daily Mail på nätet.

Foto: All over press
Prins-son Alexandre Coste, 6, är, precis som sin storasyster Jazmin, portad från bröllopet mellan prins Albert och Charlene Wittstock.

I dag väntas Charlene Wittstock säga ja till prins Albert av Monaco. Bröllopet pågår i två dagar och kungligheter och superkändisar från hela världen är inbjudna.

Men bara en dag innan bröllopet sågs en mycket oväntad, och något oönskad person strosa runt i Monaco - Nicole Coste.

Tidigare älskarinna

Den tidigare flygvärdinnan Nicole Coste, 39 år, hade en affär med prinsen och 2003 födde hon deras gemensamma barn. Prins Albert förnekade intensivt ryktena om affären och att han skulle vara far till en oäkting. Men när DNA-tester lagts på bordet var han till slut tvungen att erkänna hela historien. Nicole Coste som ursprungligen är från Togo är nu en fransk medborgare. Hon säger att hon träffade prinsen under en flygning 1997 och att paret senare haft en relation. Tidigare har det meddelats att deras gemensamma barn, den 6-årige Alexandre, är portad från bröllopet.

Bruden försökte fly

Nicole Costes promenad i Monaco kommer högst olämpligt. För två dagar sedan cirkulerade nämligen ryktet att ytterligare ett oäkta barn fått bruden Charlene Wittstock att försöka fly hem till Sydafrika. Rykten säger att prins Albert konfiskerade hennes pass och att säkerhetsvakter hindrade henne från att kliva på ett flyg från Nice till hennes tidigare hemland Sydafrika, skriver Daily Mail.

Bor i prinsköpt lyxvilla

Nicole Costes oväntade uppenbarelse i Monaco kanske å andra sidan inte är så märklig som det verkar. Snarare rör det sig om en ren tillfällighet. Hon bor bara knappt en mil från Monaco i staden Villefranche-sur-Mer, i en lyxvilla som prins Albert tvingades köpa till henne efter att skandalen var ett faktum.

ARTIKELN HANDLAR OM