”Han levde dubbelliv”

Annis pappa: ”Vi visste ingenting”

Foto: Foto: PRIVAT
SKÖTS TILL DÖDS Anni Dewani och hennes man Shrien var på smekmånad i Sydafrika när hon mördades. Nu rapporterar en brittisk tv-kanal att Anni ska ha liknat Shrien vid ett monster bara dagar före hon dog. I en dokumentär uppges också att han levde ett liv vid sidan om – där han besökte fetischklubbar.
NYHETER

LONDON. Dagarna före sin död beskrev Anni Dewani sin make som ett monster.

Nu avslöjar engelsk tv hans hemliga dubbelliv – på fetischklubbar för homosexuella.

Nästa vecka fortsätter förhandlingarna mot Shrien Dewani. Under fyra dagar ska rätten avgöra om han ska utlämnas till Sydafrika för mordet på svenska Anni, hustrun som sköts till döds på deras smekmånad i Sydafrika i december 2010.

”Ett monster”

Nu rapporterar brittiska tv-kanalen Channel 4 om sms som Anni ska ha skickat dagarna före sin död. Sydafrikansk polis har tillgång till sms:en som gick till Annis kusin.

Där uppges hon ha beskrivit Shrien som ”ett monster” och nämnt skilsmässa. Dagen före mordet skrev hon: ”Jag är inte alls lycklig med honom.”

I dokumentären ”Murder on honeymoon” hävdas också att Shrien Dewani levde ett hemligt dubbelliv. Tidigare har en manlig eskort som går under smeknamnet ”The German master” i Sun påstått att Dewani betalat honom för sex vid tre tillfällen.

”Vill få ett slut”

I dokumentären som sändes på engelsk tv i går, beskrivs hur Dewani flera gånger besökt en fetischklubb för homosexuella i London dit man bara får komma iklädd gummi eller läder.

Annis familj medverkar i dokumentären. När Aftonbladet når Annis pappa Vinod Hindocha i Mariestad har han svårt att hålla tårarna borta.

– Vi visste ingenting om Shriens dubbelliv. Det enda vi vill är att han åker till Sydafrika och bemöter anklagelserna. Det här måste få ett slut någon gång, säger han.

Shrien Dewani förnekar såväl inblandning i mordet som att han skulle vara homosexuell.