Firade smekmånad på mils avstånd

Furst Albert och Charlene uppges ha sovit på olika hotell

Prins Albert och Charlene visade upp sig tillsammans på Oyster box hotel, Sydafrika, i torsdags.
NYHETER

Innan: prinsbröllop med löfte om smekmånad i presidentsviten med utsikt över Indiska oceanen.

Efter: separata rum på olika hotell, en och en halv mil ifrån varandra.

En mils avstånd Furst Albert uppges ha checkat in på Hilton hotel i Durban, medan hans nyblivna fru Charlene stannade kvar på smekmånadshotellet Oyster Box hotel en mil längre norrut.

För en och en halv vecka sedan var det guld och gröna skogar när furst Albert av Monaco och furstinnan Charlene sade ja till varandra. Efter bröllopsceremonin skulle paret spendera smekmånaden tillsammans i den lyxiga presidentsviten på Oyster Box Hotel i Durban i Sydafrika. Sviten sträcker sig över två våningar, är draperad i marmor med en pool där man har utsikt över Indiska oceanen.

Smekmånad på milavstånd

Men presidentsviten på Oyster Box gapade tom. Enligt en sydafrikansk tidning bodde Charlene ensam i en billigare svit på hotellet, medan Albert checkade in på ett annat hotell i Durban. Smekmånaden tillbringades en och en halv mil ifrån varandra, skriver Daily Mail online. Tidningen skriver också att när paret träffade den Sydafrikanska presidenten Jacob Zuma kom de i samma bil men åkte iväg från mötet i två separata bilar.

Nya DNA-test avbröt kärlekssemestern

Det rapporteras också att paret fick avbryta sin smekmånad med anledning av "ett brådskande ärende i Monaco". Rykten gör gällande att anledningen till avbrottet är att furst Albert var tvungen att åka iväg och ta ett DNA-test för att få svar på om det kan finnas andra "oäktningar" i den nya familjen. Furst Albert har redan erkänt att han har en sexårig son med den tidigare flygvärdinnan Nicole Coste och brudparets historia har kantats av otrohet och kärleksaffärer.

Bilder av en olycklig Charlene

I fransk press diskuteras det om bröllopet egentligen var ett skenäktenskap. Furst Albert skulle få en tronarvinge och Charlene ett liv i lyx och överflöd. Bilder av Charlene under smekmånaden visar en olycklig kvinna som sällan log, den enda gången hon visade verklig glädje var när ärkebiskopen Desmond Tutu kramade henne, skriver Daily Mail Online.