Pratade bort fem miljoner

Nu stämmer Rachel Uchitel sin förra advokat

NYHETER

Tiger Woods före detta älskarinna Rachel Uchitel fick 10 miljoner dollar för att hålla tyst om affären med golfstjärnan.

Nu har hon tvingats betala tillbaka hälften av pengarna.

Enligt sajten Tmz.com har Uchitel tvingats betala tillbaka största delen av de 10 miljoner dollar hon fick för att tiga om sin affär med Tiger Woods.

Det var Uchitels advokat, Gloria Allred, som förhandlade fram avtalet som innebar 10 miljoner mot att Uchitel höll tyst om sin affär, och inte pratade om Woods. Avtalet presenterades bara timmar innan Uchitel skulle berätta allt om sina förehavanden med Woods vid en presskonferens.

Behandlades för ”kärleksberoende”

Det är Rachel Uchitels medverkan i tv-såpan ”Celebrity Rehab med doktor Drew” som har ställt till det för henne.

Woods advokat, Jay Lavely, ska, enligt Tmz.com, ha kontaktat Allered för några månader sedan för att kräva tillbaka de pengar Uchitel fick för att hålla tyst. Lavely hävdar att Uchitels medverkan i tv-programmet har lett till att hon brutit mot avtalet, trots att hon inte har pratat direkt om Tiger Woods. Uchitel har bland annat behandlats för sitt ”kärleksberoende” i tv-såpan.

Uchitel tvingades betala tillbaka, trots att hon inte höll med. Allered ska ha övertygat henne om att hon skulle förlora om tvisten gick upp i rätten – och därför betalat tillbaka största delen av de 10 miljonerna.

Stämmer sin advokat

Nu har hon ångrat sig, och är sur på sin egen advokat, Gloria Allered, för det dåligt utformade avtalet. Uchitel har därför skaffat sig en ny advokat – för att stämma den gamla.

– Vår advokatbyrå representerar inte längre Uchitel, och vi har för närvarande inga mer kommentarer till det. Men, vi menar att vi alltid har agerat korrekt och i hennes intresse, säger Gloria Allered till Tmz.com.