Dödade föräldrarna – firade med fest

NYHETER

Tyler Hadley, 17, slog ihjäl sina föräldrar med en hammare.

Sedan bjöd han in ett 60-tal vänner på hemmafest – medan föräldrarnas blodiga kroppar låg döda i sovrummet.

17-årige Tyler Hadley från Florida åtalades på tisdagen för dubbelmordet på sina föräldrar Blake och Mary-Jo Hadley i lördags.

Polisen misstänker att Tyler Hadley attackerade sina föräldrar utanför deras sovrum. Han slog dem i huvudet och över kroppen innan han drog in dem i sovrummet, täckte över kropparna med filtar och böcker och låste dörren.

Bjöd in till fest

Tidigare under eftermiddagen hade 17-åringen, som var på hembesök från den ungdomsvårdsanstalt han bodde på, skapat ett Facebook-event och bjudit in ett 60-tal vänner på fest.

Den högljudda festen pågick så långt in på natten att grannarna ringde polisen. Men när de anlände till huset klockan 01.30 på natten till söndagen hade de flesta redan gått därifrån.

Polisen tipsades några timmar senare att åka tillbaka – och hittade de döda föräldrarna med mordvapnet mellan sig på golvet.

Vännerna chockade

Grannen Raeann Wallace, som hade känt familjen Hadley sedan innan Tyler föddes, kunde inte förstå det som hade hänt.

– Det här är inte den Tyler jag minns, vad hände? Tyler och hans far brukade ju leka ute på garageuppfarten, säger hon.

– Han verkade helt normal. Jag trodde inte att det var något fel med honom, säger vännen Johnna Izzo till WSVN, en TV-station i Miami.

Mamman Mary-Jo var 47 år och förskollärare, pappan 54 år och arbetade för ett elföretag.

Enligt obduktionen dog de båda föräldrarna av traumat från det våld sonen åsamkade dem, men polisen vet ingenting om motivet till händelsen.