Dagens namn: Stellan
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

En röd tråd – även i deras garderob

Nina Johansson.   Nina Johansson.

Friskt vågat, massor vunnet.

Men ibland blir det lite för ­mycket – som i partisekreteraren Sofia Arkelstens fall.

Aftonbladets ­modeexpert Nina ­Johansson har fingranskat klädstilen hos deltagarna på Moderaternas parti­stämma.

 

 

 

 

 

 

Mikael Sandström

– Men vad nu? Nu blir jag lite förvirrad. Är det en miljöpartist som har smugit sig in på stämman? Mikael visar på en högst avslappnad stil som känns långt ifrån strikt blå, endast skorna vittnar om att det finns en kostym någonstans i garderoben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Svensson

– Det här var ­elegant. Skoj med någon som vågar annat än svart och kritstreck när det gäller val av ­kostym. Känns lite ovanligt för Moderaterna. Tillsammans med glasögonen visar han att han gärna kör sin egen väg och lyckas med det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica ­Polfjärd

– Enkelt och ­modernt. Orange är ­höstens starkast ­lysande färg och svarta jeans ­funkar alltid.

En kvinna som hänger med och som inte är rädd för att synas. En moderat för framtiden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pia ­Hallström

– Här hittar vi ­lite av samma problem som ­Arkelsten visade. Minst en färg för mycket i den här ensemblen, en svart väska hade hjälpt till att lugna ner det här. Återigen dock, älskar att de inte är rädda för färg, de här nya Moderaterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henrik von Celsing

– Hade det inte varit för den ­gröna slipsen så hade det här ­varit en Moderat 1.0. Hade von Celsing valt en ljusblå slips så hade han blivit en posterboy för Moderaternas valaffischer ­direkt. Nu ­flörtas det i stället med Centern?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin Råman Delin

– Enkelt och ­vårdat. Inget som sticker ut eller tar plats ­eller för den ­delen tar över. Man märker dock på nagellacket att det här är en tjej som är noga med att ge ett gott intryck och föredrar propert framför färgstarkt. En old school-moderat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik ­Rendberg

– Jag anar en konspiration! Av åtta moderater har tre kommit i rött plus en med rött nagellack. Något lurt är det! Erik Rendberg ­mixar dock den röda färgen med ljusblått. Hmm, ­kanske är det ett splittrat parti vi möter? Jaja, oavsett: tjusig tröja som helt klart följer ­höstens trender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofia ­Arkelsten

– Friskt vågat men bara hälften vunnet. Arkelsten har slagit knut på sig själv när hon matchar tusen ­olika nyanser på en och samma gång. Kavajen är dock döläcker – kaxigt att våga komma med röd kavaj till en moderatstämma. Visar på ­karaktär!

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet