Bloggade om 25-åringens svartsjuka

NYHETER

I sin blogg skriver Ellinor, 23, om sin starka kärlek till den nu mordmisstänkte 25-åringen.

Men också att han var svartsjuk.

– Hon blev ofta rädd för honom när han drack alkohol, säger en nära vän.

Foto: Foto: PRIVAT
På 23-åriga Ellinors blogg står det om hennes kärlek till pojkvännen som nu misstänks för att ha knivhuggit henne till döds.

Ellinor och 25-åringen blev ett par för drygt ett år sedan. Under sensommaren flyttade hon in hos honom i den lilla villan utanför Åkersberga tillsammans med sina två katter.

Både på Facebook och i sin blogg beskriver hon själv hur förhållandet går upp och ner med dramatiska vändningar, uppslitande bråk och smutskastning i sociala medier.

”Det enda som stör mig nu är att någon man trodde man känt till grunden (och mer än så) har blivit en totalt vidrig person”, skriver hon på sin blogg i slutet av november.

Vänder efter en tid

Men några veckor senare låter det annorlunda:

”Efter mycket tankar och känslor och timmar av samtal har jag kommit fram till att jag nog blir torparbo i månadsskiftet iallafall. Efter mer än en vecka i X:s stuga känner jag att det är det enda rätta. Det är hur mysigt som helst och det får en verkligen att känna sig som hemma.”

Vänner och anhöriga till Ellinor berättar att de har varnat för 25-åringens humör.

– Han är en väldigt snäll kille egentligen, han älskade Ellinor oerhört mycket. Men han var samtidigt väldigt svartsjuk, säger en vän till familjen.

Nekar till brott

Paret såg senast tillsammans på restaurangen Guld Panda i Åkersberga, men lämnade sällskapet efter att de börjat bråka högljutt. Enligt uppgift handlade konflikten om en manlig bekant till sällskapet.

– Jag är övertygad om att den här händelsen handlar om hans svartsjuka som gått överstyr, säger en före detta pojkvän till Ellinor.

25-åringen är nu misstänkt för mord. Han nekar till brott, enligt hans advokat.

ARTIKELN HANDLAR OM