Femårig flicka fick drömjobb

Hon är redan utsedd till chef

NYHETER

Varning för avund!

Jessica Rosbrook har rott hem ett riktigt drömjobb redan vid fem års ålder.

Hon får betalt för att prova nya leksaker varje dag.

Rena rama toystoryn Femåriga Jessica Rosbrook har redan ett avlönat arbete.

Faktum är att Jessica Rosbrook, 5, redan skapat avundsjuka hos var och en av hennes kompisar.

För Jessica är det julafton året om. Hon har haft turen att utses till officiell leksakstestare av företaget Tomy, enligt Daily Mail. Det innebär att hon får testa alla de senaste leksakerna innan de kommer ut i butik.

Ger leksakerna betyg

Det är inte bara den femåriga flickans högsta hobby. Till råga på allt får hon betalt för jobbet och utsetts till chef över barntesten.

"Arbetsdagen" börjar med att Jessica spenderar ett par timmar på leksaksfabriken där hon får leka med de senaste spelen, prylarna och figurerna. När hon är redo granskar och betygsätter hon var och en av dem.

Behåller många av dem

Så snart testfasen är över hos leksaksföretaget så får femåringen sin utdelning. Hon får nämligen behålla de flesta leksakerna och har redan byggt upp en avundsvärd samling i hemmet. Skulle hon tröttna så får hon en ny leverans med färska leksaker nästan dagligen.

– Först njöt hon bara av att få nya saker att leka med men nu har hon insett vad hon håller på med och att det hon säger faktiskt kan påverka huruvida en leksak går ut i butik, säger Jessicas mamma Carly Rosbrook till Dailymail.