Läcker mat med en touch av Italien!

Frossa i fantastiska desserter

NYHETER

Efterrätter, lättlagade middagar och det godaste plocket till kräftskivan. Paolos mat är fullspäckad med läckerheter som gör din vardag lite enklare och mycket godare!

Augusti är kräfttider. I nya numret av Paolos mat bjuder Paolo Roberto på de läckraste tillbehören till kräftskivan. Vad sägs om minipizzor, friterade risbollar och de godaste ostarna?

Paolo Roberto är din guide till den lättlagade maten. Hans filosofi är att laga nyttig och god mat, som också barnen äter, utan att det är krångligt.
– Mina recept är kryddade med en stor portion napolitansk passion, men okomplicerade att laga. Jag vill hjälpa läsarna med snabba och enkla recept som gör matlagningen till ett nöje i stället för ett gissel.

– Vardagsrecepten tar 15–30 minuter, säger Paolo Roberto.

I det nya numret fixar Paolo skördefest och du får dessutom ett korsord och recept på desserterna som blir en perfekt avrundning på en god middag.
Smarta träningstips
Paolo Roberto brinner inte bara för mat, utan även för hur man på ett enkelt sätt får in träning i vardagen. I varje nummer av Paolos mat visar den före detta proffsboxaren övningar som du kan göra hemma i vardagsrummet – på bara 15 minuter om dagen.
– Lägger du till promenader till och från jobbet så kommer du att få en bra form, säger Paolo Roberto.
Paolos mat finns i butik från 1 – 7 augusti.
 

Aftonbladet