Man gripen för Aprils försvinnande

Frivilliga och polisen letar fortfarande efter flickan som försvann i måndags

1 av 3 | Foto: REUTERS/SCANPIX
Femåriga April Jones försvann i närheten av sitt hem. Polisen, hundpratruller samt cirka tvåhundra bybor har letat efter den lilla flickan.
NYHETER

I dag visade brittiska polisen bilder på ex-soldaten Mark Bridger, 46, som greps under tisdagen, misstänkt för kidnappning.

Men den 5-åriga April Jones har fortfarande inte hittats.

Hennes mamma bröt ihop när hon vädjade till allmänheten.

– Vi är desperata, snälla, snälla, hjälp oss att hitta henne, sa Coral Jones i brittisk tv.

Fallet April Jones, 5, som försvann spårlöst i måndags när hon lekte med en kompis i närheten av sitt hem från Machynlleth, skakar Storbritannien.

Polisen, hundpatruller samt cirka två hundra bybor har sedan i måndags förgäves letat efter 5-åringen. Hon har efterlysts i brittisk tv, på Facebook, affischer med hennes bilder har spritts i området, men hittills har det inte gett något resultat.

När April inte dök upp hemma i går gick hennes mamma Coral Jones, 40, till kompisens hem för att leta efter henne.

Letat hela natten

Den 4-åriga kompisen berättade att April klivit in i en grå skåpbil och mamman ringde polisen, skriver brittiska tidningen Daily Mail.

Grannarna har beskrivit den försvunna flickans familj som kärleksfull och utan några kända problem.

På en presskonferens i dag sa polisen Reg Bevan att flera av Aprils kompisar har hörts.

– Vi har jobbat hela natten. Familjen, som man kan föreställa sig, befinner sig i sin värsta mardröm. Detta är mycket, mycket jobbigt för dem, säger han, enligt Daily Mail.

Under tisdagseftermiddagen greps den 46-årige livvakten och ex-soldaten Mark Bridger. Polisen har beslagtagit hans Land Rover och har visat bilder på mannen och bilen i hopp om att få in tips.

Vädjade om tips i tv

Mark Bridger, som är far till två barn som bor nära April Jones hem, men har flyttat från byn, var klädd i kamouflagekläder när han greps, skriver Daily Mail.

Två dagar innan försvinnandes uppges han ha varit i byn och låtit flera barn, bland annat April leka i hans bil.

April Jones är fortfarande försvunnen. Hennes förkrossade föräldrar har vädjat om tips i tv.

– Vårt liv slogs i spillror när vår underbara lilla, flicka April, som lekte med sina vänner, togs från oss, säger pappan.